Δευτέρα, 2 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Σε… τροχιά πλέι οφ ο ΠΑΣ! “Καθάρισε” τον ΑΟΚ

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Το σερί των… ισοπαλιών σταμάτησε για τον ΠΑΣ Γιάννινα, που επικράτησε της Κέρκυρας στους “Ζωσιμάδες” με 1-0 για την 21η αγωνιστική της Superleague. Το γκολ που επανέφερε τους γηπεδούχους στα “τρίποντα”  μετά από ένα μήνακαι στο -2 από την πέμπτη θέση, μπήκε με πέναλτι.

Από τα πρώτα του λεπτά το παιχνίδι είχε χαμηλό ρυθμό, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει την κατοχή και να προσπαθεί να απειλήσει τον ΑΟΚ. Τα πολλά λάθη όμως από τις δυο ομάδες στο χώρο του κέντρου δημιούργησαν μια κακή εικόνα για όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Φάσεις δεν είδαμε, αλλά ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο θα μπορούσε να μπει γκολ ήρθε στο 17′. Ο Αρετόπουλος υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Ντιμιτρόφσκι και ο Κόντε ήταν εύστοχος από την “άσπρη βούλα” για το 1-0.

Το δεύτερο μέρος “άνοιξε” με μια μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Κέρκυρας, που δεν μπόρεσε να σκοράρει στο 51′ με την κεφαλιά του Τουράμ από το ύψος της μικρής περιοχής. Ο ρυθμός ήταν καλύτερος, οι δυο ομάδες έδειξαν πιο… επιθετικό πρόσωπο αλλά δεν μπόρεσαν να φτιάξουν κάποια.. κλασική ευκαιρία κι έτσι οι Γιαννιώτες έφτασαν στη νίκη, που τους ανέβασε στους 31 βαθμούς, έναν περισσότερο από την ΑΕΚ που αγωνίζεται την Κυριακή με τον Ολυμπιακό.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε