Τρίτη, 23 Ιουλ.
31oC Αθήνα

“Σεφτέ” για Λεβαδειακό με σπουδαίο διπλό επί του Ηρακλή!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Την πρώτη του νίκη στη φετινή Σούπερ Λίγκα πανηγύρισε ο Λεβαδειακός, ο οποίος άλωσε το Καυτανζόγλειο, επικρατώντας του Ηρακλή με 0-1. Δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα με 0-1 για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι δεν αξιοποίησαν για ακόμα μία αγωνιστική την έδρα τους.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Ηρακλή, δίχως αποτέλεσμα. Οι Θεσσαλονικείς, όσο περνούσε ο χρόνος, έπαιρναν μέτρα στο γήπεδο και προσπαθούσαν να απειλήσουν την εστία του Λεβαδειακού. Οι Βοιωτοί, όμως, είχαν εξαιρετική αμυντική λειτουργία και δεν επέτρεψαν στους παίκτες του Παπαδόπουλου να φανούν απειλητικοί στο πρώτο μέρος.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, το Καυτανζόγλειο πάγωσε. Στο 50′ ο Γιακουμάκης έδωσε κάθετη πάσα στον Μάντζιο μέσα στην περιοχή και ο έμπειρος επιθετικός από πλάγια θέση και με πλασέ με το αριστερό νίκησε τον Χουάντερσον και έγραψε το 0-1.

Οι παίκτες του Ηρακλή προσπάθησαν να αντιδράσουν και βγήκαν μπροστά για το γκολ της ισοφάρισης. Οι Θεσσαλονικείς στάθηκαν άτυχοι στο 67′, όταν το σουτ του Κυριακίδη βρήκε στο δοκάρι του Τσιντώντα, ενώ στο 73′ ο Βέλλιος αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στο 86΄ ο Τσιντώντας κράτησε το 0-1, πραγματοποιώντας μία εκπληκτική απόκρουση σε σέντρα-σουτ του Πασσά.

Ο Ηρακλής πολιόρκησε μέχρι το τελευταίο λεπτό την εστία του Λεβαδειακού, αλλά η άμυνα των Βοιωτών άντεξε. Έτσι, η ομάδα του Άκη Μάντζιου έφυγε με ένα παλικαρίσιο διπλό από το Καυτανζόγλειο, πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Διαιτητές: Δημήτριος Καραντώνης, Νικόλαος Γεωργαράκος, Στέφανος Παρασίου.

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Καρλίτος, Πασάς, Λάζαρ, Στάμου (68′ Ρομάνο), Κυριακίδης, Μπουλούτ (59′ Βέλλιος).

Λεβαδειακός (Μάντζιος): Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Ουόν, Μιλιάζες, Νικολάου (62′ Γιάχιτς), Ρομέου, Ναβάρο (82′ Στάθης), Φαβάλι (50′ Μαχαίρας), Γιακουμάκης, Μάντζιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε