Site icon NewsIT

Σεμέδο: ” Με αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση θα κάνουμε μεγάλο ματς κόντρα στη Σίτι”

24.11.2020 | 18:20
Σεμέδο: ” Με αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση θα κάνουμε μεγάλο ματς κόντρα στη Σίτι”

Ο Ρούμπεν Σεμέδο εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό (25/11) ματς με την Μάντσεστερ Σίτι και έθεσε ως απαραίτητα στοιχεία την συγκέντρωση και την αυτοπεποίθηση για την επερχόμενη αναμέτρηση.

Αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός στον αυριανό (25/11) αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, σύμφωνα με τον στόπερ της ομάδας, Ρούμπεν Σεμέδο, αν θέλει να διεκδικήσει κάτι καλό. 

Όσα είπε ο Ρούμπεν Σεμέδο στη συνέντευξη Τύπου

Για το αν θα είναι κλειδί στο αυριανό παιχνίδι η άμυνα για τον Ολυμπιακό

“Όχι, το κλειδί είναι να έχουμε αυτοπεποίθηση, αν ακολουθήσουμε τη στρατηγική μας θα κάνουμε μεγάλο παιχνίδι. Να μείνουμε συγκεντρωμένοι”.

Για το αν οι υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες “βαραίνουν” το πρόγραμμα των παικτών

“Όποιος παίζει σε τόσο μεγάλους συλλόγους είναι συνηθισμένοι να έχουν πολλά παιχνίδια. Το βλέπω ως κάτι θετικό, όχι ως αρνητικό. Πρέπει πάντα να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε επόμενο παιχνίδι”.

Για το τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι

“Όλοι γνωρίζουμε ότι θα παίξουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου, που της αρέσει να έχει τη μπάλα. Πρέπει να πάρουμε εμείς τη μπάλα, να της στερήσουμε την κυκλοφορία και να κάνουμε ευκαιρίες”.

Για τις απουσίες και το πόσο επηρεάζουν την ομοιογένεια της ομάδας

“Η γνώμη μου είναι πως όσο περισσότερο παίζεις με κάποιον τόσο καλύτερο είναι και τόσο καλύτερα προσαρμόζεσαι. Ο Ολυμπιακός είναι κορυφαία ομάδα και δεν έχει σημασία να σκέφτεσαι ποιος παίζει και ποιος όχι. Όποιος αγωνίζεται στον Ολυμπιακό κάνει καλή δουλειά”.

Για το αν έχει ζητήσει συμβουλές από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν συναντιούνται στην εθνική Πορτογαλίας, για τα μεγάλα ματς

“Όταν έχουμε ελεύθερο χρόνο συζητάμε για πολλά πράγματα. Είναι από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Εγώ παραμένω συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό και τώρα στο αυριανό παιχνίδι”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version