Παρασκευή, 5 Ιουλ.
24oC Αθήνα

Σενάριο για Final4 στο Καλλιμάρμαρο! Οι δυσκολίες του εγχειρήματος

Σενάριο για Final4 στο Καλλιμάρμαρο! Οι δυσκολίες του εγχειρήματος
ΦΩΤΟ eurokinissi

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για Final4 της Euroleague στην Αθήνα, αλλά όχι στο ΟΑΚΑ, δημιούργησαν σενάρια για την τελική φάση του 2020, μεταξύ των οποίων και η επιλογή του Παναθηναϊκού Σταδίου.

“Φωτιά” έβαλαν στο ρεπορτάζ, οι δηλώσεις του “ισχυρού άνδρα” του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για ένα Final4 της Euroleague στην Αθήνα, αλλά όχι στο ΟΑΚΑ, αφού οι επιλογές είναι συγκεκριμένες.

Η διοργανώτρια αρχή φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο ενός… ειδικού επετειακού Final4, με αφορμή και τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την έναρξη της διοργάνωσης, γεγονός που δημιούργησε σενάριο ακόμη και για το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το sdna.gr, έχουν γίνει μάλιστα και οι πρώτες συζητήσεις για το ενδεχόμενο διεξαγωγής αγώνων μπάσκετ στο Καλλιμάρμαρο και κατά πόσο αυτό είναι εφικτό.

Οι δυσκολίες του εγχειρήματος

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για προστασία των αρχαιολογικών χώρων, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο εμπόδιο που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι διοργανωτές. Καταρχάς πρόκειται για ένα “ανοιχτό” στάδιο, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για την τέλεση αγώνων μπάσκετ.

Επιπλέον και πέραν των οργανωτικών διαδικασιών, ζήτημα θα υπάρχει σίγουρα και με τη φιλοξενία οπαδών στο κέντρο της Αθήνας και δίπλα σε αρχαιολογικούς χώρους, ειδικά όταν μπορεί να αφορά π.χ. Έλληνες και Τούρκους οπαδούς. Σε κάθε περίπτωση, το όλο γεγονός βρίσκεται ακόμη στο επίπεδο των… σκέψεων και άρα υπάρχει ακόμη πολύς “δρόμος” για τις όποιες αποφάσεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις