Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Σερί νικών για τον Αστέρα! “Καθάρισε” και τον Ατρόμητο

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

O Αστέρας Τρίπολης κατά την… προσφιλή του συνήθεια, ανέβασε στροφές στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα και κατάφερε να πάρει την τέταρτη σερί νίκη του κόντρα στον Ατρόμητο στην 11η αγωνιστική, με 1-0.

 Δείτε το live.

Ο Ατρόμητος καιγόταν για βαθμούς και όφειλε να μπει δυνατά στο παιχνίδι, προκειμένου να διεκδικήσει τη νίκη. Έτσι και έκανε. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα είχε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι το 30′, χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες στο διάστημα αυτό με τον ΛεΤαλέκ. Ο σέντερ φορ του Ατρομήτου απείλησε με το “καλημέρα” την εστία του Μπαντή, αλλά το σουτ που επιχείρησε στο πρώτο λεπτό του αγώνα πέρασε άουτ. Στο 18′ ο ΛεΤαλέκ προσπάθησε ξανά να παραβιάσει την εστία του Αστέρα Τρίπολης, αλλά ο Μπαντής μπλόκαρε το σουτ του.

Από το 30′ και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, ο Αστέρας πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού, χάνοντας, μάλιστα, μία μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Γκορμπούνοφ απέκρουσε το σουτ του Μάσα.

Μέχρι το 80′ ο αγώνας ήταν κάπως ισορροπημένος, με εξαίρεση ίσως στο 65′ όταν ο Ναπολεόνι βρέθηκε απέναντι στον Μπαντή, αλλά ο Ζησόπουλος με προβολή απομάκρυνε.

Το τελευταίο δεκάλεπτο ο Αστέρας ανέβασε στροφές. Στο 85′ ο Μπερτόλιο έβγαλε στον Νίκο Φερνάντες και αυτός με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0.

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λούι, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Ιγκλέσιας, Κουρμπέλης, Μάσα (84′ Φούντας), Μπερτόλιο, Λανθαρότε (63’Φερνάντες), Παπαδόπουλος (72′ Γιάννου).
Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδη, Κοντοέ, Λαζαρίδη, Κούρο, Γοδόι (55′ Μπάλας), Μπίτολο, Μαρσελίνιο (63′ Μ. Στόιτσεφ), Μπρίτο (91′ Μπαστακός), Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ.
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε