Αθλητικά

Σερβία – Ελλάδα: Επισημοποιήθηκε η πρόβα τζενεράλε της Εθνικής μπάσκετ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για τους… Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, η Εθνική μπάσκετ θα κάνει την τελική της “πρόβα” στην έδρα τη Σερβίας.

Ένα πολύ σπουδαίο φιλικό αγώνα θα δώσει η Εθνική μπάσκετ, ως πρόβα τζενεράλε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Η Γαλανόλευκη θα αγωνιστεί το βράδυ της Δευτέρας (22.07.2024, 21.00) στο Βελιγράδι και τη “Beogradska Arena” κόντρα στη Σερβία.

Ο Βασίλης Σπανούλης θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα απέναντι στη δευτεραθλήτρια κόσμου, ενώ το κοινό θα απολαύσει τη “μονομαχία” του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Νίκολα Γιόκιτς.

Η Εθνική θα αναχωρήσει για τη Σερβία το απόγευμα της Κυριακής (21.07.2024) και από εκεί, την επομένη του αγώνα θα ταξιδέψει κατευθείαν για τη Λιλ.

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα