Σάββατο, 20 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Σεβίλλη – Βαλένθια 1-1: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι και κράτησε το βαθμό για τους γηπεδούχους

Σεβίλλη – Βαλένθια 1-1: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι και κράτησε το βαθμό για τους γηπεδούχους
Reuters

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι όσον αφορά την εναλλαγή συναισθημάτων, Βαλένθια και Σεβίλλη αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στην αυλαία της της 10ης αγωνιστικής της La Liga, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει πέναλτι στο δωδέκατο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Βαλένθια είχε την ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να αποδράσει από τη Σεβίλλη, αλλά ο Μπόνο ντύθηκε ήρωας αποκρούοντας το πέναλτι του Γκαγιά, κρατώντας τον βαθμό της ισοπαλίας για τους γηπεδούχους.

Οι νυχτερίδες ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 6ο λεπτό με τον Έντισον Καβάνι, με την ομάδα του Σαμπάολι να καταφέρνει να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης στο 86′ με τον Λαμέλα να αποδεικνύεται χρυσή αλλαγή.

Και όλα έδειχναν ότι το ματς είχε… τελειώσει, στις καθυστερήσεις… των καθυστερήσεων ο διαιτητής Γκράδο υπέδειξε με τη βοήθεια του VAR πέναλτι υπέρ της Βαλένθια, ενώ αρχικά είχε δώσει φάουλ πάνω στη γραμμή και απέβαλλε τον Πάπου Γκόμες.

Αφού εξέτασε την φάση στο VAR, ο Ισπανός ρέφερι πήρε πίσω την αρχική του απόφαση κι έδωσε το καθαρό πέναλτι που έκανε ο Κίκε Σάλας (αποβλήθηκε και δε μέτρησε η κόκκινη του Γκόμες) στην εξέλιξη της φάσης, πέναλτι που εκτέλεσε ο Γκαγιά, αλλά ο Μπόνο με σωτήρια επέμβαση στη γωνία του, απέτρεψε την ήττα των γηπεδούχων.

Η ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι έμεινε αήττητη για 3η συνεχόμενη αγωνιστική (μία νίκη και δύο ισοπαλίες), ενώ για το συγκρότημα του Τζενάρο Γκατούζο ήταν η 2η σερί ισοπαλία και 3η στην τελευταία πεντάδα αγώνων, με τις «νυχτερίδες» να παραμένουν αήττητες (έχουν και δύο νίκες).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις