Τετάρτη, 24 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Σημαντική νίκη Παναιτωλικού! Ωραίο “αντίο” στον Βιγιαφάνιες

ΦΩΤΟ NEWSPORTS (ΑΡΧΕΙΟ)
ΦΩΤΟ NEWSPORTS (ΑΡΧΕΙΟ)

Ο Παναιτωλικός αποχαιρέτησε τον μεγάλο του σταρ, Λούκας Βιγιαφάνιες που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό με νίκη επί της Καλλονής (1-0) και ένα αποθεωτικό χειροκρότημα όταν έγινε αλλαγή!

To live του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο παιχνίδι, αλλά με δυσκολία κατάφεραν να κρατήσουν το 1-0 του πρώτου ημιχρόνου, καθώς δεν έβρισκε δίχτυα στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ απειλούσε η αντίπαλός του.

Ο Παναιτωλικός ήθελε να πάρει εκδίκηση για το βαρύ 5-1 του πρώτου γύρου στη Μυτιλήνη και μπήκε αποφασισμένος στο παιχνίδι του Αγρινίου, προκειμένου να κερδίσει την Καλλονή. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος, κατάφεραν να προηγηθούν με 1-0, ενώ έχασαν και ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Από την πλευρά της, η Καλλονή περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, χάνοντας μία και μοναδική καλή ευκαιρία στο τέλος του πρώτου μέρους, όταν ο Κάρλσον δεν κατάφερε εξ’ επαφής να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από σέντρα του Σπυρόπουλου.

Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη άνοιξε το σκορ στο 17′, με τους Αγρινιώτες να βγαίνουν εξαιρετικά στην αντεπίθεση, τον Ουάρντα να δίνει στο ύψος του πέναλτι την μπάλα στον Καπέλ, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν και για το δεύτερο γκολ, αλλά τόσο ο Μαρκόφσκι όσο και ο Ουάρντα δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα, χάνοντας καλές ευκαιρίες από πλεονεκτική θέση.

Ο Παναιτωλικός έχανε διαρκώς ευκαιρίες στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου και στη συνέχεια απέκτησε ρυθμό και η Καλλονή… Στο 65’ο Μανούσος έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Κυριακίδης κράτησε το προβάδισμα για τον Παναιτωλικό, ο οποίος είχε στο 79′ ευκαιρία για γκολ όταν ο Μύγας γύρισε την μπάλα στο πέναλτι, αλλά ο Αλεξίγιεβιτς αστόχησε. Στο 91′ η Καλλονή απείλησε και πάλι με διαγώνιο σουτ του Νομπρέγα. Εδιωξε δύσκολα ο Κυριακίδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Κέβιν, Κούσας, Ρουσκουγέδα (67′ Αλεξίγιεβιτς), Βιγιαφάνιες (82′ Βασιλούδης), Κάπελ, Μάκος, Μαρκόβσκι (90′ Χαντάκιας), Πάουλο, Μύγας, Ουαρντά

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ): Δαύκου, Γκόλιας, Σπυρόπουλος (80′ Νομπρέγκα), Μανούσος, Αναστασιάδης, Ελλακόπουλος, Φαβάλι (62′ Οόκο), Τσαμπούρη, Μίκιτς, Βαλιός, Κάρλσον (46′ Γεωργίου
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε