Site icon NewsIT

Σισέ: Γκολ στα ντέρμπι

31.10.2009 | 10:30
Σισέ: Γκολ στα ντέρμπι

Την παράδοση που τον θέλει να σκοράρει στα ντέρμπι, με όσες ομάδες αγωνίστηκε αποκάλυψε ο Σισέ.

Ο Γάλλος επιθετικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πράσινη» δικαιολόγησε την εκτίμησή του αυτή, λέγοντας: «Ξέρεις το πρόβλημα στα ντέρμπι είναι ότι δεν πρέπει να έχεις μεγάλη πίεση. Γιατί αν το κάνεις έχεις χάσει το παιχνίδι. Εγώ για να είμαι ειλικρινής ήμουν πάντα τυχερός, αν μπορείς να το πεις τύχη και πάντα σκόραρα στα ντέρμπι.

 

Με την Οσέρ εναντίον της Τρουά είχα σκοράρει. Με τη Λίβερπουλ εναντίον της Έβερτον είχα σκοράρει, με τη Σάντερλαντ εναντίον της Νιούκαστλ εντός και εκτός έδρας. Με τη Μαρσέιγ εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν έπαιξα σε δύο ντέρμπι και έβαλα γκολ και στα δύο ματς. Οπότε έχω αυτό το κάτι που χρειάζεται στα ντέρμπι. Αλλά δεν ξέρω. Ελπίζω να σκοράρω. Ξέρω πόσο σημαντικό είναι για τους φιλάθλους και θα μου άρεσε πολύ να βάλω γκολ εκεί. Αλλά δεν μπορώ να σας το πω από τώρα ως δεδομένο ότι θα το κάνω στις 29 Νοεμβρίου. Μακάρι, θα προσπαθήσω».

 

Μάλιστα προέβη και στην αποκάλυψη ότι το καλοκαίρι προσπάθησε να φέρει στον Παναθηναϊκό και έναν φίλο του: «Προσπάθησα και μίλησα το περασμένο καλοκαίρι με ένα καλό μου φίλο. Τον Μπουντεβάιν Ζέντεν. Προσπαθήσαμε να τον φέρουμε εδώ. Αλλά ήταν λίγο δύσκολο. Ίσως την επόμενη χρονιά. Ίσως».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version