Αθλητικά

Σκωτία – Ελλάδα: Γαλανόπουλος αντί Σιώπη στην αποστολή

Ο μέσος του ΑΠΟΕΛ θα βρεθεί στην αποστολή της «γαλανόλευκης»

Ο Κώστας Γαλανόπουλος κλήθηκε εκτάκτως στην Εθνική Ελλάδας, καθώς ο Μανώλης Σιώπης συμπλήρωσε κάρτες και δεν θα μπορέσει να παίξει στο παιχνίδι απέναντι στην Σκωτία στην Γλασκώβη (Κυριακή 23/3/25, 19:00).

Ο Κώστας Γαλανόπουλος ο οποίος αγωνίζεται στο ΑΠΟΕΛ έχει καταγράψει οκτώ συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας, με πιο πρόσφατη αυτή στις 21 Νοεμβρίου 2023, στην ισοπαλία 2-2 με τη Γαλλία στην «OPAP Arena». Παρότι είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή για την αναμέτρηση με τη Φινλανδία (3-0) στις 7 Σεπτεμβρίου 2024, δεν αγωνίστηκε, ενώ στους επόμενους έξι αγώνες δεν βρισκόταν στις επιλογές της ομάδας.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μετακινήθηκε στην Κύπρο τον Ιανουάριο και έχει καθιερωθεί ως βασικός στον ΑΠΟΕΛ, μετρώντας 13 εμφανίσεις και ένα τέρμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σιώπης δέχτηκε κίτρινη στην ήττα της «γαλανόλευκης» με 1-0 κόντρα στην Σκωτία, με αποτέλεσμα ο έμπειρος παίκτης να είναι τιμωρημένος για τη ρεβάνς και να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα