Site icon NewsIT

Σκοτώθηκε οπαδός της Λίβερπουλ στο Μιλάνο πριν το ματς με τη Μίλαν για το Champions League

17.09.2024 | 18:37
Σκοτώθηκε οπαδός της Λίβερπουλ στο Μιλάνο πριν το ματς με τη Μίλαν για το Champions League

Soccer Football - Premier League - Liverpool v Nottingham Forest - Anfield, Liverpool, Britain - September 14, 2024 Liverpool's Ryan Gravenberch looks dejected after Nottingham Forest's Callum Hudson-Odoi scores their first goal REUTERS/Molly Darlington EDITORIAL USE ONLY. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR 'LIVE' SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 120 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS. PLEASE CONTACT YOUR ACCOUNT REPRESENTATIVE FOR FURTHER DETAILS..

Τραγική είδηση από την Ιταλία, πριν τη «σέντρα» του Μίλαν – Λίβερπουλ, για την πρώτη αγωνιστική της νέας League Phase του Champions League. Νεκρός οπαδός των «ρεντς» στην Ιταλία.

Το βράδυ της Τρίτης (17.09.2024 22:00) η Λίβερπουλ αντιμετωπίσει την Μίλαν στο «Σαν Σίρο», για την πρεμιέρα του League Phase του Champions League. Η αναμέτρηση όμως θα γίνει κάτω από ένα πένθιμο «», αφού -όπως έγινε γνωστό- ένας οπαδός των «ρεντς» σκοτώθηκε στην Ιταλία, έχοντας χτυπηθεί από αυτοκίνητο.

Δυσάρεστα νέα έρχονται από την πόλη της Ιταλίας, καθώς ένας φίλαθλος των «κόκκινων» σκοτώθηκε κοντά στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο ύστερα από χτύπημα που δέχθηκε από αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, ο φίλαθλος της Λίβερπουλ κατάγεται από την Ιρλανδία και τη Δευτέρα (16.09.2024) άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, προσπάθησε να περάσει τον αυτοκινητόδρομο Α4, κοντά στο αεροδρόμιο του Μπέργκαμο.

Παρόντες στο συμβάν ήταν ακόμη δύο άνθρωποι πιθανότατα ο γιος και ο πατέρα του σύμφωνα με την «Corriere della Sera».

Πάντως, η «Gazzetta Dello Sport» αφήνει κάποια πράγματα ασαφή, αφού αναφέρει πως «… Ο άντρας ήταν πιθανότατα οπαδός της Λίβερπουλ. Η πτήση που έφερε τους Άγγλους οπαδούς της ομάδας στην Ιταλία είχε προσγειωθεί πριν μερικά λεπτά από το Μάντσεστερ. Έτσι, το λογικό είναι πως ο 51χρονος υποστήριζε τη Λίβερπουλ, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει αντιληπτό το γιατί δεν βρισκόταν με τους συνοπαδούς του, αλλά και γιατί αποφάσισε να διασχίσει τον αυτοκινητόδρομο μέσα στο σκοτάδι της νύχτας μόνος τους

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version