Site icon NewsIT

Σκουμπάκης μετά το Ελλάδα – Σερβία: Ελπίζω να είναι εφιάλτης, να ξυπνήσω και να παίξω ξανά αυτό το παιχνίδι

07.08.2024 | 18:19
Σκουμπάκης μετά το Ελλάδα – Σερβία: Ελπίζω να είναι εφιάλτης, να ξυπνήσω και να παίξω ξανά αυτό το παιχνίδι

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 12η ΗΜΕΡΑ / ΠΟΛΟ / ΕΛΛΑΔΑ - ΣΕΡΒΙΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Δημήτρης Σκουμπάκης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του μετά την απίστευτη ήττα της εθνικής πόλο ανδρών από τη Σερβία στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το όνειρο της εθνικής πόλο των ανδρών για δεύτερη σερί μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες “έσβησε” με απίστευτο τρόπο, με τη γαλανόλευκη να δέχεται γκολ σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου στην τελευταία επίθεση του αγώνα με τη Σερβία.

Ο Δημήτρης Σκουμπάκης ήταν απαρηγόρητος μετά το τέλος του αγώνα και δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματά του κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του στην ΕΡΤ.

“Συγνώμη, είμαι χαμένος αυτή τη στιγμή, δεν έχω τι να πω. Είναι πάρα πολύ δύσκολη αυτή η στιγμή για όλους. Δουλέψαμε όλοι πάρα πολύ για να είμαστε εδώ. Ελπίζω να είναι εφιάλτης, να ξυπνήσω και να ξαναπαίξω αυτό το παιχνίδι, γιατί έχω προσπαθήσει πάρα πολύ, όπως και κάθε παιδί εδώ πέρα. Λυπάμαι πραγματικά, για τους κόπους μας. Αυτός είναι ο αθλητισμός, έχει τις μέρες του, κακές και καλές. Δεν έχω τι άλλο να πω”.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της εθνικής πόλο, Θοδωρής Βλάχος, παρομοίασε με “μαχαιριά στην καρδιά” το φινάλε του αγώνα.

“Δεν είναι απο τα παιχνίδια που μπορείς να ξεφύγεις στο σκορ. Πήραν προβάδισμα με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει κατά τη γνώμη μου, ο Μάντιτς ήταν δύο δευτερόλεπτα μπροστά νομίζω. Βέβαια συμβαίνουν αυτά. Το παιχνίδι ήταν δίκαιο να πάει στα πέναλτι. Μια Σερβία που την περιμέναμε, ξέραμε ότι θα παίξουν σαν σκυλιά. Δεν μας πίεσαν όμως πάρα πολύ. Το να χάνεις με ένα γκολ από τη σέντρα στα 3”, όταν έχεις γυρίσει στο παιχνίδι είναι κρίμα. Είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο.

Δεν έχει σημασία ποιον αντίπαλο έχεις στον προημιτελικό. Είμαι ευχαριστημένος από τους αθλητές μου. Είχαμε λύσεις, δείξαμε πάθος. Μαχαιριά στην καρδιά ο τρόπος που χάσαμε. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ότι έχει απομείνει για να πάρουμε την καλύτερη δυνατή θέση”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version