Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Σλοβενία – Δανία 1-1 ΤΕΛΙΚΟ: Ισοπαλία στο ντεμπούτο τους στο Euro 2024

Σλοβενία – Δανία 1-1 ΤΕΛΙΚΟ: Ισοπαλία στο ντεμπούτο τους στο Euro 2024
Reuters

Σλοβενία και Δανία έμειναν στο 1-1, σε ματς για την πρώτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Euro 2024.

Παρακολουθήστε LIVE από το Newsit.gr τις σημαντικότερες στιγμές του αγώνα

ΛΗΞΗ του αγώνα

82′ Νέα φάση του Σπόραρ. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού σούταρε άουτ, μέσα από τη μεγάλη περιοχή και από θέση δεξιά

77′ ΓΚΟΛ για την Σλοβενία, 1-1. τρομερό διαγώνιο σουτ του Γιάνζα και το ματς στα ίσα. Κόντραρε λίγο κάπου η μπάλα

76′ ΔΟΚΑΡΙ η Σλοβενία σε σουτάρα του Σέσκο

75′ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Σλοβενία. Εκτέλεση φάουλ, προβολή του Σπόραρ, η μπάλα έφυγε άουτ

67′ Αλλαγή για τη Σλοβενία, ο Βέρμπιτς αντικατέστησε τον Στογιάνοβιτς! Και τρίτος παίκτης του Παναθηναϊκού πλέον στον αγωνιστικό χώρο

66′ Μεγάλη στιγμή για την Σλοβενία. Σέντρα του Σπόραρ, κεφαλιά του Τσέριν, η μπάλα ελάχιστα άουτ

65′ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Δανία. Μετά από συρτό γύρισμα του Κρίστιανσεν, ο Χόιλουντ πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, αλλά ο Όμπλακ του αρνήθηκε το γκολ.

53′ Παραλίγο αυτογκόλ, από την Σλοβενία. Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Έρικσεν, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Μπιγιόλ και πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι και κόρνερ.

52′ Μετά από νέα δυνατή εκτέλεση φάουλ, ο Σπόραρ προσπάθησε για την κεφαλιά και βρέθηκε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο – Η φάση εξετάστηκε για πέναλτι, αλλά δεν δόθηκε κάτι.

51′ Καλή στιγμή για την Σλοβενία. Μετά από πλάγιο, η μπάλα έφτασε στη μικρή περιοχή, αλλά ο Σπόραρ δεν μπόρεσε να πιάσει την προβολή

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο

ΗΜΙΧΡΟΝΟ

28′ Λίγο έλειψε η Σλοβενία να πετύχει αυτογκόλ. Δυνατό σουτ του Έρικσεν από θέση δεξιά, η μπάλα κόντραρε σε δυο αντιπάλους, πήρε πορεία προς τα δίχτυα αλλά τελικά πέρασε κόρνερ.

Μετά από εκτέλεση πλαγίου, ο Βιντ έκανε υπέροχη ασίστ με τακουνάκι και ο Έρικσεν άνοιξε το σκορ, αφού πρώτα κοντρόλαρε άψογα με το στήθος!

17′ ΓΚΟΛ για την Δανία, 0-1 με τον Κρίστιαν Έρικσεν.

16′ Πρώτη σημαντική φάση στο ματς από τη Σλοβενία. Σουτ του Σέσκο εκτός μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σμάιχελ.

“Σέντρα” στην αναμέτρηση

Η ώρα των εθνικών ύμνων για τις δυο ομάδες

Οι ενδεκάδες του αγώνα:

Δανία (Χιούλμαντ): Σμάιχελ – Κρίστενσεν, Άντερσεν, Βέστεργκααρντ– Μπα, Χιούλμαντ, Χόιμπιεργκ, Κρίστιανσεν – Έρικσεν – Βιντ, Χόιλουντ.

Σλοβενία (Ματίας Κεκ): Όμπλακ – Καρνίτσνικ, Ντρκούσιτς, Μπίγιολ, Γιάνζα – Στογιάνοβιτς, Τσέριν, Έλσνικ, Μλάκαρ – Σέσκο, Σπόραρ

Διαιτητής: Σάντρο Σάρερ (Ελβετία)

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τη δική της σημασία παρουσιάζει η παρουσία του Κρίστιαν Έρικσεν στην ενδεκάδα. ο Δανός είχε σοκάρει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη το 2021, όταν στην πρεμιέρα της Δανίας στο Euro με αντίπαλο τη Φινλανδία, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο στο 41ο λεπτό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις