Site icon NewsIT

Σλοβενία – Δανία 1-1 ΤΕΛΙΚΟ: Ισοπαλία στο ντεμπούτο τους στο Euro 2024

16.06.2024 | 18:54
Σλοβενία – Δανία 1-1 ΤΕΛΙΚΟ: Ισοπαλία στο ντεμπούτο τους στο Euro 2024

Soccer Football - Euro 2024 - Group C - Slovenia v Denmark - Stuttgart Arena, Stuttgart, Germany - June 16, 2024 Slovenia's Benjamin Sesko in action with Denmark's Alexander Bah REUTERS/Lee Smith

Σλοβενία και Δανία έμειναν στο 1-1, σε ματς για την πρώτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου του Euro 2024.

Παρακολουθήστε LIVE από το Newsit.gr τις σημαντικότερες στιγμές του αγώνα

ΛΗΞΗ του αγώνα

82′ Νέα φάση του Σπόραρ. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού σούταρε άουτ, μέσα από τη μεγάλη περιοχή και από θέση δεξιά

77′ ΓΚΟΛ για την Σλοβενία, 1-1. τρομερό διαγώνιο σουτ του Γιάνζα και το ματς στα ίσα. Κόντραρε λίγο κάπου η μπάλα

76′ ΔΟΚΑΡΙ η Σλοβενία σε σουτάρα του Σέσκο

75′ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Σλοβενία. Εκτέλεση φάουλ, προβολή του Σπόραρ, η μπάλα έφυγε άουτ

67′ Αλλαγή για τη Σλοβενία, ο Βέρμπιτς αντικατέστησε τον Στογιάνοβιτς! Και τρίτος παίκτης του Παναθηναϊκού πλέον στον αγωνιστικό χώρο

66′ Μεγάλη στιγμή για την Σλοβενία. Σέντρα του Σπόραρ, κεφαλιά του Τσέριν, η μπάλα ελάχιστα άουτ

65′ Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Δανία. Μετά από συρτό γύρισμα του Κρίστιανσεν, ο Χόιλουντ πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, αλλά ο Όμπλακ του αρνήθηκε το γκολ.

53′ Παραλίγο αυτογκόλ, από την Σλοβενία. Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Έρικσεν, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Μπιγιόλ και πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι και κόρνερ.

52′ Μετά από νέα δυνατή εκτέλεση φάουλ, ο Σπόραρ προσπάθησε για την κεφαλιά και βρέθηκε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο – Η φάση εξετάστηκε για πέναλτι, αλλά δεν δόθηκε κάτι.

51′ Καλή στιγμή για την Σλοβενία. Μετά από πλάγιο, η μπάλα έφτασε στη μικρή περιοχή, αλλά ο Σπόραρ δεν μπόρεσε να πιάσει την προβολή

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο

ΗΜΙΧΡΟΝΟ

28′ Λίγο έλειψε η Σλοβενία να πετύχει αυτογκόλ. Δυνατό σουτ του Έρικσεν από θέση δεξιά, η μπάλα κόντραρε σε δυο αντιπάλους, πήρε πορεία προς τα δίχτυα αλλά τελικά πέρασε κόρνερ.

Μετά από εκτέλεση πλαγίου, ο Βιντ έκανε υπέροχη ασίστ με τακουνάκι και ο Έρικσεν άνοιξε το σκορ, αφού πρώτα κοντρόλαρε άψογα με το στήθος!

17′ ΓΚΟΛ για την Δανία, 0-1 με τον Κρίστιαν Έρικσεν.

16′ Πρώτη σημαντική φάση στο ματς από τη Σλοβενία. Σουτ του Σέσκο εκτός μεγάλης περιοχής, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Σμάιχελ.

“Σέντρα” στην αναμέτρηση

Η ώρα των εθνικών ύμνων για τις δυο ομάδες

Οι ενδεκάδες του αγώνα:

Δανία (Χιούλμαντ): Σμάιχελ – Κρίστενσεν, Άντερσεν, Βέστεργκααρντ– Μπα, Χιούλμαντ, Χόιμπιεργκ, Κρίστιανσεν – Έρικσεν – Βιντ, Χόιλουντ.

Σλοβενία (Ματίας Κεκ): Όμπλακ – Καρνίτσνικ, Ντρκούσιτς, Μπίγιολ, Γιάνζα – Στογιάνοβιτς, Τσέριν, Έλσνικ, Μλάκαρ – Σέσκο, Σπόραρ

Διαιτητής: Σάντρο Σάρερ (Ελβετία)

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον και τη δική της σημασία παρουσιάζει η παρουσία του Κρίστιαν Έρικσεν στην ενδεκάδα. ο Δανός είχε σοκάρει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη το 2021, όταν στην πρεμιέρα της Δανίας στο Euro με αντίπαλο τη Φινλανδία, κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο στο 41ο λεπτό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version