Site icon NewsIT

Σλοβενία – Σερβία LIVE για τον 3ο όμιλο στο Euro 2024

20.06.2024 | 15:55
Σλοβενία – Σερβία LIVE για τον 3ο όμιλο στο Euro 2024

Soccer Football - Euro 2024 - Group C - Slovenia v Serbia - Munich Football Arena, Munich, Germany - June 20, 2024 Serbia's Luka Jovic scores their first goal REUTERS/Michaela Stache

Το ΣλοβενίαΣερβία ανοίγει το αγωνιστικό πρόγραμμα της Πέμπτης (20.06.2024) στο Euro 2024 και συγκεντρώνει τα βλέμματα του ελληνικού κοινού, λόγω της παρουσίας πολλών παικτών στο ρόστερ των δυο ομάδων, που αγωνίζονται στη Super League.

Η “εκκίνηση” της 7ης ημέρας του Euro 2024 θα πραγματοποιηθεί στην “Allianz Arena” του Μονάχου, όπου η Σλοβενία θα αντιμετωπίσει τη Σερβία, για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ένας αγώνας με πολύ έντονο “ελληνικό” ενδιαφέρον, λόγω της παρουσίας επτά ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στις δύο βαλκανικές ομάδες κι ανήκουν σε ελληνικούς συλλόγους.

Ο λόγος για τους Αντρίγια Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ), Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς (ΑΕΚ), Φίλιπ Μλαντένοβιτς (Παναθηναϊκός), Άντραζ Σπόραρ (Παναθηναϊκός), Άνταμ Τσέριν (Παναθηναϊκός), Μπένιαμιν Βέρμπιτς (Παναθηναϊκός) και Νεμάνια Μαξίμοβιτς (Παναθηναϊκός).

Θυμίζουμε ότι η Σλοβενία άρχισε το τουρνουά με ισοπαλία, κόντρα στη Δανία (1-1), ενώ η Σερβία ηττήθηκε από την Αγγλία (1-0).

H LIVE περιγραφή του Newsit.gr

ΤΕΛΟΣ στο ματς! Η Σερβία έσωσε το βαθμό στην τελευταία φάση και πήρε την ισοπαλία με 1-1, που την διατηρεί “ζωντανή” για την πρόκριση.

90+6′ Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Γιοβιτς πήρε την κεφαλιά μετά από κόρνερ και ισοφάρισε σε 1-1.

ΓΚΟΛ για τη Σερβία!

83′ Όμορφη ενέργεια και σουτ του Σάμαρτζιτς για τη Σερβία, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Αμέσως μετά το γκολ των Σλοβένων, η Σερβία είχε δοκάρι σε πλασέ με τη μία από τον Μίτροβιτς, ο οποίος είναι ο μοιραίος παίκτης της μέχρι στιγμής.

ΔΟΚΑΡΙ για τη Σερβία!

70′ Φοβερή μπαλιά του Έλσνικ από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι, όπου ο Κάρνιτσνικ πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-0 της Σλοβενίας στο ματς.

ΓΚΟΛ η Σλοβενία!

65′ Νέο άστοχο σουτ του Μίτροβιτς για τη Σερβία.

58′ Υπέροχο πλασέ του Σέσκο από μακριά, αλλά ο Ραΐκοβιτς απέκρουσε με το ένα χέρι

Νέα χαμένη ευκαιρία για Σερβία και Μίτροβιτς, με τον έμπειρο επιθετικό να αστοχεί αυτή τη φορά σε καρφωτή κεφαλιά.

47′ Ο Μίτροβιτς βγήκε σε θέση τετ-α-τετ από δεξιά, αλλά νικήθηκε και πάλι από τον Όμπλακ.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

Ημίχρονο στο Σερβία – Σλοβενία με το σκορ στο 0-0

42′ Από σέντρα του Ζίβκοβιτς, ο Μίτροβιτς βρέθηκε στο… ένα μέτρο από τον Όμπλακ, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει με πλασέ τον τερματοφύλακα της Σλοβενίας.

38′ Ο Έλσινκ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι της Σερβίας με φοβερό σουτ, ενώ στη συνέχεια της φάσης, δύο Σλοβένοι δεν κατάφεραν να σπρώξουν την μπάλα στην κενή εστία.

ΔΟΚΑΡΙ για τη Σλοβενία! 

Παραμένει στο 0-0 το παιχνίδι, χωρίς πολλές ευκαιρίες για γκολ.

31′ Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Σερβία, με τον Μίτροβιτς να βάζει το κεφάλι του σε μία… αναμπουμπούλα στην περιοχή, αλλά την μπάλα να “γλείφει” το δοκάρι και να περνάει άουτ.

Ψάχνουν διαρκώς τον Σπόραρ στην επίθεση οι Σλοβένοι, αλλά χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Σκληρό ματς στο ξεκίνημα, με Τσέριν και Μλαντένοβιτς να είναι πρωταγωνιστές σε ένα πολύ δυνατό μαρκάρισμα, παρότι συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό.

4′ Μακρινό σουτ του Τσέριν, έπεσε και μπλόκαρε ο Ραΐκοβιτς

“Σέντρα” στην αναμέτρηση

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σλοβενία (Ματίας Κεκ): Όμπλακ, Κάρνιτσνικ, Ντρκούσιτς, Μπίγιολ, Γιάνζα, Στογιάνοβιτς, Τσέριν, Έλσνικ, Μλάκαρ, Σπόραρ, Σέσκο.

Σερβία (Ντράγκαν Στοΐκοβιτς): Ραΐκοβιτς, Βελίκοβιτς, Μιλένκοβιτς, Πάβλοβιτς, Ζίβκοβιτς, Ίλιτς, Λούκιτς, Μλαντένοβιτς, Τάντιτς, Βλάχοβιτς, Μίτροβιτς.

Διαιτητής: Ίστβαν Κόβακς (Ρουμανία)

Η βαθμολογία στον 3ο όμιλο

1.Αγγλία 3 βαθμοί

2. Δανία 1 β.

3. Σλοβενία 1 β.

4. Σερβία 0 β.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version