Πέμπτη, 4 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Σοφία Μπεκατώρου: Τα μέτρα για το Conference League είναι ακραία αλλά ίσως απαραίτητα

Σοφία Μπεκατώρου: Τα μέτρα για το Conference League είναι ακραία αλλά ίσως απαραίτητα
NDP PHOTO

«Είναι σημαντικό να δούμε πόσο ανάγκη έχει ο κόσμος να συμμετέχει μέσω του αθλητισμού σε κάτι θετικό… Σίγουρα αυτά τα μέτρα είναι πολύ αυστηρά. Οπωσδήποτε, όμως, να βλέπουμε την ομαδική βία σε ακραίο βαθμό, είναι ένα φαινόμενο που πρέπει να σταματήσει και στην Ελλάδα» είπε μεταξύ άλλων για το Conference League η Σοφία Μπεκατώρου στο TLIVE.

Μιλώντας για τα μέτρα για το Conference League, η ολυμπιονίκης και νυν υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Μπεκατώρου είπε μεταξύ άλλων:

«Σίγουρα οι πρώτες παρεμβάσεις είναι πολύ ακραίες, αλλά απαραίτητες ενδεχομένως. Και να θυμηθούμε ότι σε πολύ μεγάλους αγώνες, όπως είναι και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, υπάρχουν ακραία μέτρα ασφαλείας γιατί δεν ξέρουμε ακριβώς τι μπορεί να συμβεί. Υπάρχει και η πιθανότητα κάποιας τρομοκρατικής επίθεσης. Η πρόληψη είναι σημαντική».

Και η Σοφία Μπεκατώρου συνέχισε: «Ωστόσο, επειδή θέλουμε να έχουμε αθλητικούς αγώνες και θέλουμε να έχουμε περισσότερους και να γίνει και η χώρα μας πόλος έλξης μεγάλων αθλητικών γεγονότων, είναι σημαντικό να φτάσουμε την οργάνωση σε μία μορφή που δεν θα παραλύει η πόλη, δεν θα παραλύει η χώρα και θα μπορούμε να ωφελούμαστε από την προσέλευση όλων αυτών των ανθρώπων, να πανηγυρίζουμε, να συμμετέχουμε, χωρίς όμως να μην μπορούμε να δουλέψουμε και να λειτουργήσουμε μέσα στον ίδιο μας τον χώρο».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις