Site icon NewsIT

Σοκ στην Παρί! Χάνει τον προημιτελικό με την Αταλάντα ο Μπαπέ (pic)

27.07.2020 | 19:01
Σοκ στην Παρί! Χάνει τον προημιτελικό με την Αταλάντα ο Μπαπέ (pic)

Soccer Football - Coupe de France - Final - Paris St Germain v AS Saint-Etienne - Stade de France, Saint-Denis near Paris, France - July 24, 2020 Paris St Germain's Kylian Mbappe reacts after sustaining an injury, following the outbreak of the coronavirus disease (COVID-19) REUTERS/Christian Hartmann

Δίχως τον Κιλιάν Μπαπέ αναμένεται να παραταχθεί η Παρί Σεν Ζερμέν στο παιχνίδι με την Αταλάντα για τα προημιτελικά του Champions League.

Ο Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος τραυματίστηκε στον δεξιό αστράγαλο στον τελικό του Κυπέλλου με την Σεντ Ετιέν, έχει υποστεί διάστρεμμα και ζημιά στον έξω σύνδεσμο, με τη γαλλική ομάδα να υποστηρίζει ότι ο Γάλλος επιθετικός θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι εκτός απροόπτου θα χάσει τον προημιτελικό του Champions League ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Αταλάντα, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 12 Αυγούστου, δηλαδή 16 μέρες από σήμερα Δευτέρα (27/07).

Το ιατρικό ανακοινωθέν της Παρί Σεν Ζερμέν

«Όπως ανακοινώσαμε μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου Γαλλίας απέναντι στην Σεντ Ετιέν, ο Κιλιάν Μπαπέ πέρασε αυτή τη Δευτέρα κάποιες επιπλέον εξετάσεις για να διαπιστωθεί την έκταση από τον ακριβή τραυματισμό του στον δεξιό αστράγαλο. Ο έλεγχος στον οποίο υπεβλήθη έδειξε μια κάκωση στον αστράγαλο με μαζί με μία διάταση του έξω πλάγιου συνδέσμου. Το διάστημα της αποθεραπείας υπολογίζεται περίπου σε τρεις εβδομάδες»,

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version