Πέμπτη, 8 Αυγ.
29oC Αθήνα

Σοκ στους Λέικερς – Χάνει την σεζόν ο Κόμπε Μπράιαντ (VIDEOS)

Σοκ στους Λέικερς – Χάνει την σεζόν ο Κόμπε Μπράιαντ (VIDEOS)

Τέλος η σεζόν, ίσως και η καριέρα του Κόμπε Μπράιντ ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον αχίλλειο τένοντα, στη νίκη των Λέικερς επί των Ουόριορς118-116. “Δεν μπορώ να περπατήσω” έλεγε δακρυσμένος μπροστά στις κάμερες ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ.

 “Δεν μπορώ να περπατήσω”, έλεγε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα ο ηγέτης των “λιμνάνθρων”, ο οποίος όσο ήταν στο παρκέ πρόλαβε να πετύχει 34 πόντους (4/8 τρίποντα). Άμεσα έφυγε για να υποβληθεί σε εξετάσεις, με αγωνία αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα – θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ορισμένοι κάνουν λόγο για τέλος καριέρας.

Ο ηγέτης των Λέικερς βρήκε τη δύναμη να σταθεί μπροστά στις κάμερες και να μιλήσει για το σοβαρό τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα στο παιχνίδι με τους Ουόριος, αλλά ήταν εμφανώς επηρεασμένος από το κακό που του έτυχε σε μια ανύποπτη στιγμή.

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι αρχικές εκτιμήσεις, κάτι πολύ πιθανό, ο Μπράιαντ θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους μήνες λόγω της επέμβασης που θα υποβληθεί, ίσως τεθεί σε κίνδυνο το τελευταίο κομμάτι της καριέρας του.Ο ίδιος δήλωσε πάντως ότι θα επανέλθει.

“Ένιωσα σαν να μην έχω αχίλλειο. Δεν μπορώ να περπατήσω. Προσπάθησα να πατήσω το πόδι μου, πιέζοντάς το, αλλά δεν υπήρχε τίποτα. Δεν υπάρχουν λόγια να πω. Είναι πολύ δύσκολο”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο 35χρονος άσος και χαρακτήρισε τον εν λόγω τραυματισμό ως “τη μεγαλύτερη απογοήτευση στην καριέρα μου”. “Έκανα μία κίνηση που έχω κάνει ένα εκατομμύριο φορές, αλλά αισθάνθηκα κάτι να σπάει”, συμπλήρωσε για τη μοιραία φάση.

Έστειλε δε μήνυμα συσπείρωσης στους συμπαίκτες του λέγοντας ότι “θα είμαι δίπλα τους, αν και όχι στο παρκέ, και θα προσπαθήσω να τους βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ”.

Στην ερώτηση αν θα επιστρέψει στη δράση ή αυτό ήταν το τέλος της καριέρας του απόρησε: “Με κοροϊδεύετε έτσι;”, ενώ στο φινάλε δεν παρέλειψε να κάνει χιούμορ.

Φυσικά πέρασε σε δεύτερη μοίρα η τρομερή εμφάνιση του Πάου Γκασόλ, ο οποίος με το έκτο triple double της καριέρας του (26 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 10 ασίστ) βοήθησε τα μέγιστα στη νίκη των Λέικερς, ενώ εξίσου χρήσιμος ήταν και ο Ντουάιτ Χάουαρντ με 29 πόντους και 7 ριμπάουντ, παρά τις οκτώ χαμένες βολές. Ο Στέφεν Κάρι σταμάτησε στους 47 πόντους, χωρίς όμως αντίκρισμα για τους Ουόριος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε