Πέμπτη, 5 Σεπτ.
33oC Αθήνα

Σολμπάκεν: Επικίνδυνος ο “αδιάφορος” Παναθηναϊκός

Σολμπάκεν: Επικίνδυνος ο “αδιάφορος” Παναθηναϊκός

Ο προπονητής της Κοπεγχάγης δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ενόψει του κρίσιμου για την ομάδα του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά τόνισε τις δυσκολίες που έχει το ματς της Τρίτης.

Οι Δανοί χρειάζονται το τρίποντο για να γράψουν ιστορία και να πάρουν το εισιτήριο για τους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί να προκριθούν ακόμη και με ήττα αρκεί να γίνει το φυσιολογικό στο άλλο ματς και η Ρούμπιν να μην νικήσει την Μπαρτσελόνα.

Ο τεχνικός της Κοπεγχάγης στη συνέντευξη τύπου εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει του αγώνα κόντρα στον Παναθηναίκό:

“Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, δημιουργούμε ευκαιρίες, έχουμε καλή αμυντική οργάνωση και είμαι πολύ αισιόδοξος για το ματς. Μετά τα δύο παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα είχαμε μία μικρή κάμψη στην απόδοσή μας, ωστόσο στο Καζάν κάναμε εξαιρετική εμφάνιση και θα έπρεπε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία, ενώ και στα δύο τελευταία ματς στο πρωτάθλημα ήμασταν καλοί. Άρα δεν έχω λόγο να μην πιστεύω πως θα έχουμε καλή παρουσία και την Τρίτη, παρότι απέναντί μας έχουμε μία καλή ομάδα που έρχεται με την καλύτερη δυνατή σύνθεση εδώ. Πιστεύω πως είναι πάντα επικίνδυνο να αντιμετωπίζεις ομάδες που δεν έχουν τίποτα να διεκδικήσουν. Μπορεί να παίξει πιο ελεύθερα και μην ξεχνάτε πως υπάρχει και το μπόνους της νίκης. Πάντως θεωρώ πως όλα εξαρτώνται από την ομάδα μου.

Είναι ίσως το πιο σημαντικό παιχνίδι στην ιστορία της Κοπεγχάγης. Η πίεση είναι μεγάλη, αλλά αυτό είναι κάτι φυσιολογικό. Έχουμε ευκαιρία να γράψουμε ιστορία και να καταφέρουμε κάτι που δεν έχουν πετύχει ομάδες με το πενταπλάσιο μπάτζετ από μας.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε