Site icon NewsIT

Σόλο Αραβίδη στην τεσσάρα της ΑΕΚ!

07.10.2016 | 18:44
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Αραβίδη, η ΑΕΚ επικράτησε 4-0 στο -κεκλεισμένων των θυρών- φιλικό με την Καλλιθέα, στο «Ελ Πάσο».

Ο “Αραβας” αγωνίστηκε με το περιβραχιόνιο του αρχηγού και έδωσε… ρέστα μέχρι το 68ο λεπτό που αντικαταστάθηκε, ενώ ο Κολοβέτσιος αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, δείχνοντας έτσι ότι αυτός είναι που θα καλύψει το κενό του Λέσκοτ.  Επίσης, ο Λαμπρόπουλος μπήκε ως αλλαγή στη φυσική θέση του, αυτή του κεντρικού αμυντικού.

Ο Αραβίδης στο 3′ εβγαλε μόνο του τον Χριστοδουλόπουλο που αστόχησε, και έπειτα είχε δύο δοκάρια (12΄, 13΄), για να πετύχει τελικά το γκολ που δικαιωματικά του άξιζε, στο β΄ ημίχρονο.

Στο 36΄ ο Πατίτο σκόραρε με εξαιρετικό σουτ και στο 57΄ ο Αραβίδης με κεφαλιά από σέντρα του Ντίας έκανε το 2-0. Στο 60΄ είδε δίχτυα ο Πλατέλλας έπειτα από ασίστ του Γαλανόπουλου και στο 67΄ ο Αλμέιδα που πήρε την μπάλα από τον Μπακάκη.

Η σύνθεση της ΑΕΚ: Ανέστης, Ντίας (62΄ Ντίντακ), Γκάλο (46΄ Μπακάκης), Τσιγκρίνσκι (61΄ Λαμπρόπουλος), Κολοβέτσιος, Γιόχανσον (72΄ Μανωλάς), Γαλανόπουλος, Πατίτο (46΄ Τσέλιος), Πλατέλλας (76΄ Πέκχαρτ), Χριστοδουλόπουλος (58΄ Αλμέιδα), Αραβίδης (68΄ Ζόριτς)
Η Καλλιθέα ξεκίνησε με την εξής ενδεκάδα: Ντούνης, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Μουκτάρης, Πάτας, Κατσικογιάννης, Μπελής, Μάκο, Ηλιάδης, Τσίπρας, Σμυρλής.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version