Site icon NewsIT

Σοβαρά επεισόδια στο Βόλο

15.01.2011 | 19:02
Σοβαρά επεισόδια στο Βόλο

Ένταση και ξύλο μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της αστυνομίας λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακός Βόλου - ΠΑΟΚ. Δείτε το βίντεο.

Οπαδοί των φιλοξενούμενων που ταξίδεψαν στον Βόλο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ομάδας του με τον τοπικό Ολυμπιακό, συνεπλάκησαν με τις αστυνομικές δυνάμεις έξω από το Πανθεσσαλικό.

Οι φίλοι του Δικεφάλου θέλησαν να μπουν στο γήπεδο και κάποιοι εξ αυτών δεν είχαν εισιτηρια. Η αστυνομία προσπάθησε να τους αποτρέψει χωρίς να τα καταφέρει.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν και στην κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ και εντός αγωνιστικού χώρου, με τις αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν χρήση χημικών. Αποπνικτική η ατμόσφαιρα που δεν επέτρεψε στους πάικτες να κάνουν προθέρμανση και έτσι επέστρεψαν στα αποδυτήρια.

Βίντεο από το olapaok.gr:

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κινήθηκαν και προς το σημείο που καθόντουσαν οι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου οι οποίοι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν και να πάνε σε άλλο σημείο.

Υπήρξε ανταλλαγή καθισμάτων, ενώ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ άναψαν φωτιά στην εξέδρα με αποτέλεσμα να καίγονται πολλά καθίσματα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version