Σάββατο, 7 Σεπτ.
28oC Αθήνα

Σπανούλης για Πρίντεζη: «Τυχερός που έβαλε το καλάθι στην Πόλη, γιατί αλλιώς δεν θα ξανάπαιρνε πάσα από εμένα»

Σπανούλης για Πρίντεζη: «Τυχερός που έβαλε το καλάθι στην Πόλη, γιατί αλλιώς δεν θα ξανάπαιρνε πάσα από εμένα»
eurokinissi

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για τον άλλοτε συμπαίκτη και πολύ καλό του φίλο Γιώργο Πρίντεζη, με τον ομοσπονδιακό μας προπονητή να αναφέρει μια τρομερή ατάκα για την πάσα πριν το περίφημο καλάθι που χάρισε την Euroleague στον Ολυμπιακό το 2012.

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Πρίντεζη, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την απόσυρση της φανέλας του τελευταίου, με τον άλλοτε συμπαίκτη και νυν προπονητή της εθνικής μπάσκετ να στέκεται μάλιστα και στο ιστορικό καλάθι στην Κωνσταντινούπολη, για το Final 4 της Euroleague το 2012.

Τα λόγια του Βασίλη Σπανούλη

«Συγχαρητήρια στους προέδρους που τιμούν την ιστορία του συλλόγου, συγχαρητήρια στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο για τον Γιώργο. Γι’ αυτόν μπορώ να μιλάω άπειρες ώρες και μέρες, έχουμε ζήσει τόσα πολλά για δέκα χρόνια.

Είναι πολύ τυχερός που έβαλε το καλάθι στην Κωνσταντινούπολη, γιατί αλλιώς δεν θα ξανάπαιρνε πάσα από εμένα. Μπράβο Γιώργο, μας έσωσες!

Ήξερε να ηγηθεί με τον δικό του τρόπο. Ήταν ένα ξεχωριστό ταίρι για εμένα. Είχαμε ξεχωριστή σχέση λόγω του εξαιρετικού του χαρακτήρα. Αυτά που έχουμε περάσει με τον Γιώργο θα τα κρατήσω για πάντα στην καρδιά μου.

Είμαι ευλογημένος γι’ αυτά που πετύχαμε, αλλά ακόμη περισσότερο για τις στενοχώριες που περάσαμε, τον έχω πρήξει. Του αξίζει κάθε διάκριση, είναι ευλογημένος, είναι εκπληκτικός άνθρωπος και παίκτης» ήταν τα λόγια του Βασίλη Σπανούλη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις