Τρίτη, 30 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Σπύρος Γιαννιώτης σε Απόστολο Χρήστου: «Ξέρω το συναίσθημα και ξέρω ότι δεν μπορεί κανείς να σε παρηγορήσει»

Σπύρος Γιαννιώτης σε Απόστολο Χρήστου: «Ξέρω το συναίσθημα και ξέρω ότι δεν μπορεί κανείς να σε παρηγορήσει»

Το μήνυμα του Σπύρου Γιαννιώτη στον Απόστολο Χρήστου μετά την τέταρτη θέση του πρωταθλητή Ευρώπης στα 100μ. ύπτιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Απόστολος Χρήστου έφτασε μία ανάσα μακριά από το ιστορικό χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο έχασε τη θέση στο βάθρο για μία χεριά στα 100μ. ύπτιο.

Ο Έλληνας κολυμβητής ήταν απαρηγόρητος μετά το τέλος του αγώνα, καθώς έχασε μία ανεπανάληπτη ευκαιρία για να κατακτήσει ένα ολυμπιακό μετάλλιο.

 «Εμένα δεν μου αρκεί η τέταρτη θέση, γιατί ήρθα εδώ με έναν στόχο, να κερδίσω ένα Ολυμπιακό μετάλλιο, και φάνηκε ότι όντως “το είχα”. Το πίστευα πριν κολυμπήσω, αλλά το έχασα για πολύ λίγο, οπότε πραγματικά η τέταρτη θέση δεν μου λέει τίποτα», δήλωσε ο Απόστολος Χρήστου μετά το τέλος του αγώνα.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης άφησε όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του ανοιχτά, λέγοντας ότι χρειάζεται να κάνει ένα διάλειμμα, αλλά υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι «μέχρι το 2028 στο Λος Αντζελες, ποιος ζει, ποιος πεθαίνει…».

Ο Σπύρος Γιαννιώτης γνωρίζει πολύ καλά την πίκρα της τέταρτης θέσης, μιας και ο ίδιος βίωσε το αντίστοιχο συναίσθημα το 2012 στο Λονδίνο στα 10χλμ. της κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα.

«Ό,τι και να πούμε είναι λίγο, είσαι φοβερός. Ξέρω το συναίσθημα και ξέρω ότι δεν μπορεί κανείς να σε παρηγορήσει. Να ξέρεις όμως ένα, όλοι είμαστε μαζί σου! Μπορεί να έχασες για 2 εκατοστά το μετάλλιο, αλλά είσαι βγαλμένος από μέταλλο!!!», έγραψε ο παλαίμαχος πρωταθλητής στο facebook.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις