Παρασκευή, 26 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Στα προκριματικά του Champions League ο Ολυμπιακός!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Στα προκριματικά του Champions League θα αγωνιστεί το καλοκαίρι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ολυμπιακός. Κι αυτό γιατί η Ντινάμο Κιέβου κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα Ουκρανίας, με τους Πειραιώτες πλέον να ελπίζουν μόνο σ’ ένα τρελό σενάριο.

Ο Ολυμπιακός, θα παίξει στον τρίτο προκριματικό γύρο στις 26/27 Ιουλίου και 2/3 Αυγούστου και αν προκριθεί, θα αγωνιστεί στα πλέι οφ στις 16/17 και 23/24 Αυγούστου. Αν αποκλειστεί, θα παίξει στα πλέι οφ του Europa League στις 18 και 25 Αυγούστου.

Να σημειωθεί πως οι “ερυθρόλευκοι” δεν θα παίξουν με ομάδες από τις δώδεκα πρώτες χώρες της κατάταξης της UEFA, αλλά μόνο από τους πρωταθλητές των χωρών από τη 13η ως την 54η θέση κατάταξης της UEFA.

Οι Πειραιώτες αποφεύγουν την παραπάνω διαδικασία και προκρίνονται απευθείας στους ομίλους του Champions League, με ένα τρελό σενάριο, το οποίο έχει απειροελάχιστες πιθανότητες επαλήθευσης.

Θα πρέπει να κατακτήσει το Europa League η Λίβερπουλ, να τερματίσει η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στην πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος την στιγμή που βρίσκεται στο -9 και απομένουν τέσσερις αγωνιστικές και παράλληλα να μην πάρει το Champions League η Μάντσεστερ Σίτι.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε