Τρίτη, 23 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Στα… σαλόνια Απόλλων, Εργοτέλης και Καλλονή!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μεγάλη μέρα για τον Απόλλων Σμύρνης, που επικράτησε εκτός έδρας της Παναχαϊκής με 2-1 και επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία μετά από 13 χρόνια! Την άνοδο εξασφάλισαν Καλλονή και Εργοτέλης – Υποβιβάστηκε ο Θρασύβουλος

Στην Σούπερ Λίγκα θα αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Απόλλων Σμύρνης που έφτασε στην άνοδό του στην πρώτη τη τάξει κατηγορία ύστερα από 13 χρόνια!

Η ομάδα της Ριζούπολης έκανε την ανατροπή στην Πάτρα απέναντι στην Παναχαϊκή επικρατώντας 2-1 και εξασφαλίζοντας την άνοδό της.

Σε αυτή την αγωνιστική… θρίλερ, την άνοδο με την “Ελαφρά Ταξιαρχία” πήραν και οι Καλλονή και Εργοτέλης. Η ομάδα της Μυτιλήνης έφερε επεισοδιακό 2-2 στην έδρα της με τον Ολυμπιακό Βόλου και κέρδισε για πρώτη φορά στην ιστορία της την άνοδο στην πρώτη κατηγορία

Οι κρητικοί ήρθαν ισόπαλοι στο Βόλο κόντρα στη Νίκη με 1-1 και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την ήττα του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσουν στη δεύτερη θέση και να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία.

Ο Ηρακλής ηττήθηκε από τον Παναιτωλικό στο Καυτανζόγλειο με 2-0 σε ένα παιχνίδι με εκρηκτική ατμόσφαιρα και δύο κόκκινες κάρτες, μία για κάθε ομάδα. Έτσι, η ομάδα του “Γηραιού”, θα διεκδικήσει την άνοδό της στη Σούπερ Λίγκα μέσω των μπαράζ μαζί με τους Παναιτωλικό, Ολυμπιακό Βόλου και Νίκη Βόλου.

Ο Βύζας Μεγάρων εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία παρά τα πολλά εξωαγωνιστικά προβλήματα καθώς επικράτησε με 3-0 της υποβιβασμένης εδώ και καιρό Επανωμής.
Αντίθετα, ο Θρασύβουλος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ηρακλή Ψαχνών και αποχαιρέτησε την κατηγορία.

Τα αποτελέσματα

Λάρισα – Καλλιθέα: 2-1
Νίκη Βόλου – Εργοτέλης: 1-1
Φωκικός – Πανσερραϊκός: 1-3
Θρασύβουλος – Ηρακλής Ψαχνών: 1-1
Βύζας Μεγάρων – Αναγέννηση Επανομής: 3-0
Παναχαϊκή – Απόλλων Σμύρνης: 1-2
Καβάλα – Αναγέννηση Γιαννιτσών: 2-1
Εθνικός Γαζώρου – Πιερικός: 2-1
Καλλονή – Ολυμπιακός Βόλου: 1-1
Ηρακλής – Παναιτωλικός: 0-2
Ρεπό η Δόξα Δράμας

Εκφοβισμό και… μπράβους καταγγέλλει ο Ολυμπιακός Βόλου!

Καταγγελίες από Παναχαϊκή για το ματς με τον Απόλλων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε