Αθλητικά

Στεάουα Βουκουρεστίου – ΠΑΟΚ: Εναερίτες καθάρισαν τα χιόνια από την οροφή της Arena Nationala

Χιόνισε πολύ τις προηγούμενες ημέρες στο Βουκουρέστι, αλλά η έδρα που θα γίνει το Στεάουα – ΠΑΟΚ είναι πλέον σε καλή κατάσταση

Η Στεάουα Βουκουρεστίου αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του υπέρ της 2-1 στην Τούμπα για τα playoffs του Europa League, με τις καιρικές συνθήκες στη ρουμανική πρωτεύουσα να θυμίζουν… κατάψυξη!

Οι καιρικές συνθήκες τις τελευταίες ημέρες στο Βουκουρέστι είναι “σκληρές”. Χιονοπτώσεις έπληξαν την πόλη και η έδρα της Στεάουα πήρε… κατάλευκο χρώμα, πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου έκαναν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, προκειμένου να έχουν σε καλή κατάσταση τον αγωνιστικό χώρο, κάτι που το κατάφεραν. Μάλιστα, ο εκτελεστικός διευθυντής της FCSB, Μίχαι Στόικα, ζήτησε τη συμβολή των οπαδών του κλαμπ, για να συνδράμουν στον καθαρισμό του γηπέδου!

Τα ΜΜΕ της Ρουμανίας ανέφεραν -σήμερα- πως χρειάστηκε η συνδρομή ορειβατών – εναεριτών, προκειμένου να ανέβουν στην κορυφή του γηπέδου και να την καθαρίσουν από το χιόνι!

Σύμφωνα, πάντως, με τα τελευταία video που έχουν βγει από την έδρα της Στεάουα, οι κερκίδες της “Arena Nationala” είναι καθαρές από χιόνι.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mihai Stoica (@mm_stoica)

Σε νέο του ποστάρισμα στα social media, ο Μιχάι Στόικαμέσα έδειξε την πρόοδο που υπήρξε, στο να καθαριστεί η Arena Nationala.

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα