Site icon NewsIT

Στέφανος Ντούσκος: Ένα μεγάλο συγγνώμη στους Έλληνες που δεν τους έκανα περήφανους αυτή τη φορά

03.08.2024 | 16:00
Στέφανος Ντούσκος: Ένα μεγάλο συγγνώμη στους Έλληνες που δεν τους έκανα περήφανους αυτή τη φορά

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 8η ΗΜΕΡΑ (EUROKINISSI)

Ο Στέφανος Ντούσκος ήταν μία από τις μεγάλες ελπίδες της ελληνικής αποστολής για μετάλλιο στην κωπηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ωστόσο τερμάτισε έκτος στον τελικό του μονού σκιφ και έμεινε εκτός βάθρου.

Ο Στέφανος Ντούσκος ήταν απογοητευμένος από το αποτέλεσμα, ενώ ξέσπασε και κατά της ομοσπονδίας αλλά και του ομοσπονδιακού προπονητή μετά το φινάλε του τελικού.

Στη συνέχεια, ο χρυσός Ολυμπιονίκης στο Τόκιο θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από τους Έλληνες για την απόδοσή του με ανάρτηση στο instagram, ενώ τόνισε ότι δεν πρόκειται να τα παρατήσει αλλά θα συνεχίσει να παλεύει.

“Έκτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και σήμερα δυστυχώς δεν κατάφερα να γυρίσω πίσω με ένα μετάλλιο.. Στο τέλος όμως της ημέρας αυτό είναι ο πρωταθλητισμός.

Όποιος είναι στην καλύτερή του μέρα κερδίζει στις λεπτομέρειες και για εμένα δεν ήταν αυτή η μέρα. Αυτό που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο συγγνώμη στους Έλληνες που δεν τους έκανα περήφανους αυτή τη φορά, αλλά θα υπάρξει και συνέχεια για εμένα, γιατί ένα πράγμα που έχω μάθει τόσα χρόνια στο κουπί είναι ότι όσο κι αν πονάς όσο κι αν αδικείσαι μην τα παρατάς ποτέ!

Μέσα από μεγάλες δυσκολίες κατάφερα να κερδίσω ένα χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο κι αυτό είναι που μου δίνει δύναμη για την συνέχεια.

Εις το επανιδείν”, ήταν το μήνυμα του Στέφανου Ντούσκου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version