Site icon NewsIT

Στέφανος Ντούσκος: Η μέρα και η ώρα του τελικού του μονού σκιφ ανδρών

01.08.2024 | 11:47
Στέφανος Ντούσκος: Η μέρα και η ώρα του τελικού του μονού σκιφ ανδρών

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 1η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Στέφανος Ντούσκος προκρίθηκε στον τελικό του μονού σκιφ ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον Έλληνα κωπηλάτη να αγωνίζεται στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου (3/08/24).

Ο Στέφανος Ντούσκος έχει στόχο την κατάκτηση ενός μεταλλίου και στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, με τον Έλληνα πρωταθλητή έχοντας χρόνο 6:40.78 να καταλαμβάνει την 3η θέση στον ημιτελικό του μονού σκιφ ανδρών. Με αυτό τον τρόπο ο ίδιος πέρασε στον τελικό, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (3/08/24) στις 11:30.

Στον ημιτελικό που συμμετείχε ο Ντούσκος, την 1η θέση κατέλαβε ο Γερμανός Ζάιντλερ (6:35.77), ενώ 2ος ήταν ο Λευκορώσος Ζάλατι (6:39.01).

Αξίζει να σημειωθεί πως τα ελληνικά κουπιά έχουν κάνει απίθανη πορεία στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς πέρα του Ντούσκου, θέσεις στον τελικό των αγωνισμάτων τους έχουν πάρει και οι Μιλένα Κόντου και Ζωή Φίτσιου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών, οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Πέτρος Γκαϊδατζής στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών και η Χριστίνα Μπούρμπου και Ευαγγελία Αναστασιάδου στον τελικό της δίκωπου γυναικών.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version