Σάββατο, 27 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Στέφανος Ντούσκος: «Πάμε βήμα – βήμα, στον τελικό θα είναι όλα ανοικτά»

Στέφανος Ντούσκος: «Πάμε βήμα – βήμα, στον τελικό θα είναι όλα ανοικτά»
ΑΠΕ

Ο Στέφανος Nτούσκος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά την άνετη πρόκρισή που πήρε στα προημιτελικά του μονού σκιφ ανδρών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Ο Στέφανος Ντούσκος ήταν ευχαριστημένος με την πρόκριση στα προημιτελικά του μονού σκιφ, λέγοντας ότι πηγαίνει βήμα – βήμα με στόχο τη διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας αθλητής θέλει να επαναλάβει την “χρυσή” επιτυχία του Τόκιο.

Ο Στέφανος Ντούσκος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για την κούρσα: “Ξέρουμε ότι εγώ ο Νεοζηλανδός και κάποιοι άλλο είναι στην κορυφή. Κοντρατιστήκαμε στην πρώτη κούρσα, είναι νωρίς ακόμα. Ο στόχος επετεύχθη να περάσουμε στην προημιτελική φάση. Βήμα – βήμα θα κάνουμε και κάποιες αλλαγές για να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση για να φτάσουμε μέχρι τη διεκδίκηση του μεταλλίου”.

Για το αν έκανε κακή εκκίνηση: “Κακή δεν θα το έλεγα. Προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Ο Νεοζηλανδός είναι ένα δυνατό παιδί, πάνω από δύο μέτρα. Προσπάθησα να κρατηθώ κοντά. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε κοντά στα 1.000 μέτρα. Ο στόχος είναι να περάσω κάθε βήμα. Στον τελικό άμα φτάσουμε, είναι όλα ανοικτά”.

Για το αν είχε άγχος που ξεκινούσε αυτός την προσπάθεια της ελληνικής αποστολής: “Ένα άγχος το είχα. Κάνεις προπόνηση καθημερινά για τα επόμενα τρία χρόνια για να είσαι στην καλύτερη φυσική κατάσταση. Ενώ το μυαλό σου να είναι εκεί μπορεί να μην ανταποκριθεί το σώμα σου”.

Για τις καιρικές συνθήκες: “Σίγουρα δεν με επηρεάζουν οι καιρικές συνθήκες. Είμαστε καλύτεροι από κάποιους που είναι στα δύο μέτρα, ξέρουμε να κάνουμε καλύτερη κουπιά. Το καλύτερο είναι να έχουμε κυματισμό και μπορούμε να τους χτυπήσουμε. Ελπίζουμε στις επόμενες φάσεις να έχει καλύτερο κύμα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις