Πέμπτη, 1 Αυγ.
30oC Αθήνα

Στέφανος Ντούσκος: «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για όλους τους Έλληνες»

Στέφανος Ντούσκος: «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για όλους τους Έλληνες»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Στέφανος Ντούσκος προκρίθηκε στον τελικό του μονού σκιφ ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και πλέον θα διεκδικήσει ένα ακόμη Ολυμπιακό μετάλλιο για την Ελλάδα.

Μετά την πρόκριση, ο Στέφανος Ντούσκος μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τον αγώνα του στο μονό σκιφ της κωπηλασίας, αλλά και τον τελικό που έχει μπροστά του, εκφράζοντας την επιθυμία να κάνει ξανά περήφανους όλους τους Έλληνες, με ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Οι δηλώσεις του Ντούσκου

«Ήταν μια πολύ καλή κούρσα, ευχαριστώ τον Θεό που με βοήθησε και πέρασα στο μεγάλο τελικό. Πηγαίνουμε βήμα βήμα. Ήταν μια κούρσα με πολύ δυνατούς αντιπάλους με τους οποίους γνωριζόμαστε χρόνια, έκανα μια στρατηγική στην οποία προσπάθησα να κρατηθώ μαζί με τους προπορευόμενους και στο τέλος είχα τη δύναμη και έκανα το finish που ήθελα για να προκριθώ στον τελικό.

Τώρα πηγαίνουμε όλα για όλα, να μας βοηθήσει και ο Θεός να κάνουμε άλλη μία καλή κούρσα. Ο Ζάιντλερ είναι ένας τρομερός αντίπαλος. Ο καιρός είναι για τα δικά του νερά που λέμε. Ας ελπίσουμε ότι ο Θεός θα κάνει το θαύμα του και θα βγάλει μεγαλύτερο κυματισμό, αλλά και να μην γίνει αυτό, εγώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες και ελπίζω να τους κάνω περήφανους».

 

Ο Ντούσκος θα αγωνιστεί στον τελικό, το ερχόμενο Σάββατο (3/08/24).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις