Αθλητικά

Στέφανος Τσιτσιπάς: H ATP αλλάζει τον κανονισμό για τα toilet breaks

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επανέφερε στο προσκήνιο του παγκόσμιου τένις, τις διακοπές την ώρα του αγώνα για τα λεγόμενα “toilet breaks”, που δικαιούνται οι αθλητές και η ATP ετοιμάζεται να λάβει τα μέτρα της.

Μετά τις αντιδράσεις πολλών τενιστών για το χρόνο που περνούσαν κάποιοι τενίστες, όπως ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής, στα αποδυτήρια, φαίνεται ότι υπάρχει η διάθεση από την Ομοσπονδία για αλλαγές.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, η ATP εξετάζει το ενδεχόμενο να περιορίσει το χρόνο που έχουν στη διάθεσή τους οι τενίστες, σε τρία λεπτά ανά διάλειμμα σε κάθε αγώνα. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Πύραυλος έπεσε στην πολυκατοικία που μένει ο Δημήτρης Ιτούδης στο Ισραήλ - Στην Ελλάδα βρίσκεται ο προπονητής της Χάποελ
Ο Δημήτρη Ιτούδης, προπονητής της Χάποελ Τελ Αβίβ βρίσκεται στην Ελλάδα, την ώρα που η πολυκατοικία στην οποία διαμένει «χτυπήθηκε» από πύραυλο που εξαπέλυσε το Ιράν στο Ισραήλ
Ο Δημήτρης Ιτούδης