Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό – Θα ήθελα να υποστηρίξουν την Πάουλα Μπαντόσα οι Έλληνες»

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό – Θα ήθελα να υποστηρίξουν την Πάουλα Μπαντόσα οι Έλληνες»
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στην Αυστραλία και προετοιμάζεται για το United Cup, το οποίο θα “ανοίξει” τη σεζόν στο παγκόσμιο τένις και μίλησε για την κατάστασή του, αλλά και τη σύντροφό του, Πάουλα Μπαντόσα.

Σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αυστραλίας, ο Τσιτσιπάς αποκάλυψε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον οδήγησε σε εγκατάλειψη στο ATP Finals, ενώ ζήτησε από τους Έλληνες της χώρας να υποστηρίξουν την Πάουλα Μπαντόσα, όπως στηρίζουν και τον ίδιο στους αγώνες του εκεί.

Οι δηλώσεις του Τσιτσιπά

«Έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό, τα πράγματα φαίνονται καλά για εμένα. Πριν μερικές εβδομάδες δεν ήμουν σίγουρος αν θα είμαι έτοιμος, όμως τώρα πιστεύω ότι είμαι στη σωστή κατεύθυνση. Αυτό το κομμάτι της σεζόν σημαίνει πολλά για εμένα και θέλω να είμαι όσο το δυνατόν πιο υγιής. Υπήρξαν κάποια σκαμπανεβάσματα και αυτό είναι φυσιολογικό για κάθε αθλητή, αλλά είναι σημαντικό να έχεις θετική σκέψη. Έκανα τα σωστά πράγματα για να βρεθώ σε φόρμα και είναι αφοσιωμένος καθημερινά».

Για τη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα: «Ήταν σημαντικό κομμάτι της χρονιάς μου και μου έφερε πολλή χαρά και αυτοπεποίθηση στην καθημερινή ζωή μου. Είναι σημαντικό στήριγμα, έχω χτίσει εξαιρετική σχέση μαζί της. Είναι ο Νο1 οπαδός μου μου κι εγώ είμαι ο Νο1 δικός της, σπρώχνουμε ο ένας τον άλλο. Θα ήθελα να δω τους Έλληνες να την υποστηρίζουν. Δεν υπάρχει τόσο μεγάλη ισπανική κοινότητα στην Αυστραλία, οπότε αν δείτε την Πάουλα, φροντίστε να την στηρίξετε, και δείξτε της την αγάπη που δείχνετε σε εμένα».

Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα αναμένεται να αγωνιστούν και στο Australian Open του 2024, το οποίο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 14 Ιανουανρίου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις