Site icon NewsIT

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έχω μετανιώσει για κάποια που έχω γράψει, δεν καταλάβαινα ότι μπορεί να έχουν διπλή σημασία

05.08.2024 | 13:06
Στέφανος Τσιτσιπάς: Έχω μετανιώσει για κάποια που έχω γράψει, δεν καταλάβαινα ότι μπορεί να έχουν διπλή σημασία

Paris 2024 Olympics - Tennis - Men's Singles Second Round - Roland-Garros Stadium, Paris, France - July 29, 2024. Stefanos Tsitsipas of Greece celebrates after winning his match against Daniel Evans of Britain. REUTERS/Violeta Santos Moura

“Έχω κάνει κάποιες τοποθετήσεις στο παρελθόν, που ίσως δεν ήταν δίκαιες, δεν ήταν σωστά εκφρασμένες” παραδέχεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε συνέντευξη στο Down Town και μίλησε για τις δημοσιεύσεις που έκανε ανά διαστήματα παλιότερα και προκαλούσαν τεράστιο ντόρο.

Στο παρελθόν πολλές από τις δημοσιεύσεις σου στα social media έγιναν αντικείμενο έντονου σχολιασμού. Έχεις μετανιώσει ενδεχομένως για κάτι που έχεις γράψει;

Ναι, έχω μετανιώσει για κάποια. Είχα κάποια συζήτηση πρόσφατα για κάποια από τα post που είχαν κάνει πριν μερικά χρόνια στο Twitter στα οποία ο κόσμος είχε αντιδράσει αρνητικά. Δεν είχα καταλάβει ότι κάποια πράγματα μπορεί να έχουν διαφορετική και διπλή σημασία.

Ένιωσα πολύ άσχημα όταν συνειδητοποίησα την άλλη έννοια που μπορεί να είχαν αυτά που είχα γράψει και αναγκάστηκα να τα σβήσω. Φυσικά και απολογούμαι που έκανα κάτι τέτοιο. Έχω κάνει κάποιες τοποθετήσεις στο παρελθόν, που ίσως δεν ήταν δίκαιες, δεν ήταν σωστά εκφρασμένες.

Αλλά ξέρεις… είμαι και εγώ άνθρωπος και κάνω λάθη και γίνομαι καλύτερος μέσα από αυτά. Θα προσπαθήσω να κάνω λιγότερα στο μέλλον.

Ξέρω ποιες είναι οι αξίες μου. Οι κοντινοί μου άνθρωποι ξέρουν τι εννοώ και πως είμαι στη ζωή μου, πως προσεγγίζω τα πράγματα που έχουν σημασία στη ζωή μου. Αλλά, ναι, αυτό πρέπει να το δείχνω και μέσα από τα social media.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version