Site icon NewsIT

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη έμαθαν αντιπάλους για την πρεμιέρα τους στο US Open

22.08.2024 | 19:31
Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη έμαθαν αντιπάλους για την πρεμιέρα τους στο US Open

Το US Open κάνει… πρώτο σερβίς την προσεχή Δευτέρα (26.08.2024). Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη έμαθαν τους αντιπάλους τους, στην πρεμιέρα του 4ου και τελευταίου Grand Slam της σεζόν.

Ο Θανάσης Κοκκινάκης (No.84 στον κόσμο) θα είναι ο πρώτος αντίπαλος για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο φετινό US Open, όπως προέκυψε από την κλήρωση της Πέμπτης (22.08.2024).

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας (Νο.11 στην παγκόσμια κατάταξη) κληρώθηκε στο πάνω μέρος του ταμπλό, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να συναντήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς μόνο στον τελικό. Μπορεί, όμως να βρει τον Γιάνικ Σίνερ στα προημιτελικά και τον Κάρλος Αλκαράθ στα ημιτελικά.

Την ίδια στιγμή, η Μαρία Σάκκαρη κληρώθηκε να αναμετρηθεί με τη Γιαφάν Γουάνγκ (Νο.78 στον κόσμο) στην πρεμιέρα της στο US Open.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια (Νο.9 στον κόσμο) κληρώθηκε στο κάτω μέρος του ταμπλό και στο τέταρτο της Κόκο Γκοφ, την οποία μπορεί να συναντήσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Με την Αρίνα Σαμπαλένκα μπορεί να παίξει μόνο στα ημιτελικά του US Open.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version