Οι διοργανωτές του Madrid Open ανακοίνωσαν την ακύρωση όλων των αναμετρήσεων που ήταν προγραμματισμένοι για τη Δευτέρα (28.04.2025), λόγω του black-out που επηρέασε ολόκληρη την Ιβηρική Χερσόνησο. Ανάμεσά τους και οι αγώνες του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη, που ήταν προγραμματισμένοι να γίνουν το βράδυ.
Μετά την ακύρωση των παιχνιδιών τους, Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη έμαθαν ότι θ’ αγωνιστούν το μεσημέρι της Τρίτης (29.04.2025), σε κεντρικό και δεύτερο court αντίστοιχα.
Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας τενίστας θα αγωνιστεί περίπου στις 15:00 ώρα Ελλάδας στο κεντρικό court κόντρα στον Λορέντζο Μουζέτι για ένα εισιτήριο στους “16” του τουρνουά, ενώ η Μαρία Σάκκαρη περίπου την ίδια ώρα θ’ αγωνιστεί στο δεύτερο court της διοργάνωσης με την Ελίνα Σβιτολίνα για ένα εισιτήριο στα προημιτελικά.