Τετάρτη, 21 Αυγ.
29oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα φιλήθηκαν μέσα στο κορτ μετά την νίκη τους στο «Mixed Madness»

Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα φιλήθηκαν μέσα στο κορτ μετά την νίκη τους στο «Mixed Madness»

Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα πανηγύρισαν τον πρώτο τους τίτλο στο τένις ως ζευγάρι. Κατέκτησαν το φιλανθρωπικό event επίδειξης του US Open “Mixed Madness” και μετά το φινάλε του αγώνα, συγκέντρωσαν τα φώτα με το φιλί τους.

Το… σήκωσαν οι “Tsitsidosa”. Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα συμμετείχαν στο “Mixed Madness”, που σκοπό είχε να συγκεντρώσει χρήματα για το φιλανθρωπικό ίδρυμα της USTA και το κατέκτησαν, νικώντας στον τελικό τους Τέιλορ Φριτζ και Αμάντα Ασίμοβα με 6-3.

Νωρίτερα στα ημιτελικά, Στέφανος και Πάολα κέρδισαν τους Μπεν Σέλτον και Κοκο Γκοφ με 6-4. Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα πήραν και την επιταγή των 250,000$ στο exhibition event του US Open, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (19.08.2024) στο “Arthur Ashe”.

Τσιτσιπάς και Μπαντόσα σήκωσαν το τρόπαιο του Mixed madness και το φίλησαν ταυτόχρονα, ενώ -λίγο μετά το τέλος των δηλώσεών τους- μοιράστηκαν και ένα τρυφερό φιλί μέσα στο court, κάτι που περίμενε τόσο το κοινό που βρέθηκε στο “Arthur Ashe”, όσο και οι σχολιαστές της αναμέτρησης.

“Το σχεδιάζαμε πολύ καιρό αυτό (να παίξουν μικτό με την Μπαντόσα) και είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους συνέβη. Είχαμε ένα πιο πικρό τέλος την προηγούμενη φορά Indian Wells, όπου είχαμε αποκλειστεί στον τελικό. Είμαι ευγνώμων που μπορέσαμε να παίξουμε καλό τένις και να το διασκεδάσουμε, που το μοιράστηκα αυτό με έναν ξεχωριστό άνθρωπο, με τον οποίο μοιράζομαι και τη ζωή μου. Ήταν σπουδαία βραδιά”, είπε ο Τσιτσιπάς.

Απ’ τη μεριά της, η Μπαντόσα έδωσε και την είδηση, πως μαζί με τον Τσιτσιπά σκοπεύουν να αγωνιστούν σε μια εβδομάδα περίπου, για το μικτό διπλό του US Open: “Έχω καλά νέα. Νομίζω πως θα δείτε ξανά τους Tsitsidosa σε μια εβδομάδα, σκοπεύουμε να παίξουμε στο μικτό διπλό του US Open, οπότε ελπίζω πως θα έρθετε να μας στηρίξετε και πως θα έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα με απόψε.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις