Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς – Κάρλος Αλκαράθ: «Τιτανομαχία» στα προημιτελικά του Roland Garros

Στέφανος Τσιτσιπάς – Κάρλος Αλκαράθ: «Τιτανομαχία» στα προημιτελικά του Roland Garros
Reuters

Στέφανος Τσιτσιπάς και Κάρλος Αλκαράθ “κοντράρονται” το βράδυ της Τρίτης (04.06.2024 / Eurosport 1) στο “Philippe Chatrier”, για μια θέση στα ημιτελικά του Roland Garros.

Μια “μάχη” που αναμένεται να τη δούμε πολλές φορές στο μέλλον. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Κάρλος Αλκαράθ, στα προημιτελικά του Roland Garros. Αυτή θα είναι η 6η συνάντηση των δυο αθλητών, με τον Ισπανό να έχει κερδίσει και τις 5 προηγούμενες.

Ο Έλληνας πρωταθλητής (Νο9 στον κόσμο) θα αντιμετωπίσει για 1η φορά τον Ισπανό μετά από ακριβώς έναν χρόνο, όταν και πάλι στα προημιτελικά του Roland Garros, o Αλκαράθ είχε πάρει τη νίκη με 3-0 σετ. Ο Τσιτσιπάς θα προσπαθήσει να βρεθεί στα ημιτελικά του του γαλλικού όπεν για τρίτη φορά στην καριέρα του (2020, 2021).

Ο Κάρλος Αλκαράθ βρίσκεται στο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης και επιδιώκει να φτάσει για πρώτη φορά στον τελικό του Roland Garros, κάτι που βεβαίως ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει πετύχει μια φορά στο παρελθόν (2021).

Το Τσιτσιπάς – Αλκαράθ κλείνει το πρόγραμμα της Τρίτης στο Philippe Chatrier και δεν αναμένεται να κάνει πρώτο σερβίς πριν τις 21:15 ώρα Ελλάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις