Site icon NewsIT

Στέφανος Τσιτσιπάς: Με Τζόκοβιτς, Σίνερ και Ρούνε στο Τορίνο ο Έλληνας τενίστας

09.11.2023 | 17:54
Στέφανος Τσιτσιπάς: Με Τζόκοβιτς, Σίνερ και Ρούνε στο Τορίνο ο Έλληνας τενίστας

Tennis - ATP Masters 1000 - Paris Masters - AccorHotels Arena, Paris, France - November 3, 2023 Greece's Stefanos Tsitsipas in action during his quarter final match against Russia's Karen Khachanov REUTERS/Stephanie Lecocq

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κληρώθηκε στο Green Group του ATP Finals, με τον Έλληνα τενίστα να βρίσκει στο δρόμο του τους Νοβακ Τζόκοβιτς, Χόλγκερ Ρούνε και Γιάνικ Σίνερ.

Συγκεκριμένα ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε μια ιδιαίτερη απαιτητική κλήρωση, αφού στο στο Green Group του ATP Finals, ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τους Γιάνικ Σίνερ, Χόλγκερ Ρούνε, καθώς και Νοβακ Τζόκοβιτς.

Κάπως έτσι οι τέσσερεις παίκτες θα διεκδικήσουν τα δυο εισιτήρια για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, σε ένα όμιλο αρκετά απαιτητικό.

Στο Red Group επικεφαλής είναι ο Κάρλος Αλκαράθ, που έχει μαζί του τους Ντανίλ Μεντβέντεφ, Αντρέι Ρούμπλεφ και Σάσα Ζβέρεφ.

Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν την Κυριακή (12/11), με την διοργάνωση να ολοκληρώνεται την Παρασκευή (17/11). Από τα γκρουπ θα προκριθούν οι δυο πρώτοι, οι οποίοι θα αναμετρηθούν στα ημιτελικά(18/11), ενώ ο τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή(19/11).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα κάνει πρεμιέρα απέναντι στον Σίνερ, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστή μέχρι στιγμής η ημερομηνία και η ώρα του παιχνιδιού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version