Τρίτη, 6 Αυγ.
33oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Μπορεί να μου βγει ένταση όταν μου πούν οι γονείς μου πράγματα που δεν θέλω να ακούσω

REUTERS/Aleksandra Szmigiel
REUTERS/Aleksandra Szmigiel

“Έχουν υπάρξει στιγμές για τις οποίες δεν είμαστε περήφανοι, όμως μέσα από αυτές προσπαθούμε να μάθουμε και να βρούμε τρόπους να μένω ήρεμος” σημείωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στο Down Town για τις στιγμές απίστευτης έντασης που έχουν υπάρξει με τους γονείς του κατά τη διάρκεια αγώνων του στο τένις.

Γενικά όλοι οι Έλληνες παρακολουθούμε τα παιχνίδια σου, ειδικά όταν πας καλά σε κάποια τουρνουά. Μερικές φορές, λοιπόν, έχουμε δει στιγμές έντασης στο γήπεδο. Είναι κάτι που συμβαίνει μέσα στην πίεση του αγώνα;

Είμαστε άνθρωποι και πολλές φορές πρέπει να διαχειριστούμε στιγμές μεγάλης έντασης, πράγμα συνηθισμένο σε έναν αγώνα τένις. Θα υπάρχουν στιγμές πολύ ήρεμες που θα παίζεις με έναν ισορροπημένο τρόπο και ξαφνικά αυτό αλλάζει και πρέπει να ανακτήσεις και να ξαναχτίσεις το παιχνίδι. Και μπορεί να προκύψουν απρόοπτες στιγμές με πολλή πίεση στην οποία πρέπει να ανταπεξέλθεις.

Μερικές φορές μπορεί να μου βγει ένταση, όταν μου πούν οι γονείς μου εκείνη τη στιγμή πράγματα που δεν θέλω να ακούσω, και αυτό είναι κάτι που προσπαθούμε να δουλεύουμε μαζί. Μιλάμε μετά τους αγώνες και προσπαθούμε να είμαστε καλά μαζί.

Έχουν υπάρξει στιγμές για τις οποίες δεν είμαστε περήφανοι, όμως μέσα από αυτές προσπαθούμε να μάθουμε και να βρούμε τρόπους να μένω ήρεμος. Με βοηθούν να διαχειρίζομαι τις δύσκολες στιγμές της καριέρας μου αλλά και τις μεγάλες κι όμορφες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις