Αθλητικά

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Νιώθω ευγνώμων για την εθνική ομάδα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν κατάφερε να ενισχύσει τις προσπάθειες της Ελλάδας στο Davis Cup, λόγω ενός τραυματισμού και η Εθνική μας Ομάδα έχασε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του τένις.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας παρακολούθησε πάντως τις προσπάθειες του αδερφού του Πέτρου και του Μιχάλη Περβολαράκη, ενώ έκανε και σχετική ανάρτηση στα social media.

«Νιώθω ευγνώμων για την εθνική ομάδα, για την προσπάθεια και την αποφασιστικότητα της στο φετινό Davis Cup. Η απόδοση της ομάδας έχει αναγνωριστεί και μαζί δώσατε μια καλή μάχη. Ενώ υπάρχει πάντα περιθώριο ανάπτυξης, είμαι περήφανος για όλα τα επιτεύγματα σας», έγραψε ο Τσιτσιπάς.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα