Site icon NewsIT

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Δημήτρης Χατζηνικολάου θα είναι ο προπονητής του Έλληνα τενίστα και τη νέα σεζόν

01.10.2024 | 15:47
Στέφανος Τσιτσιπάς:  Ο Δημήτρης Χατζηνικολάου θα είναι ο προπονητής του Έλληνα τενίστα και τη νέα σεζόν

Tennis - Laver Cup - Uber Arena, Berlin, Germany - September 20, 2024 Team Europe's Stefanos Tsitsipas in action during his match against Team World's Thanasi Kokkinakis REUTERS/Annegret Hilse

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να έχει προπονητή τον Δημήτρη Χατζηνικολάου και τη νέα χρονιά.

Ο Δημήτρης Χατζηνικολάου πήρε τη θέση του πατερά του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολου, τον Αύγουστο και συνεχίσει να δουλεύει με τον Έλληνα τενίστα για αρκετό καιρό ακόμα.

«Είναι ο προπονητής μου για το υπόλοιπο της σεζόν και για τη νέα χρονιά, το έχουμε αποφασίσει», ανέφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Tennis TV. «Δεν θα αλλάξει αυτό για την ώρα, έχω πάρει αυτή την απόφαση. Είναι ο άνθρωπος στον οποίο έχω απόλυτη εμπιστοσύνη για να είναι δίπλα μου».

Για συνέχεια και για την απόσταση που έχει από την πρώτη οκτάδα του Race που θα πάει στο Τορίνο, δήλωσε: «Είναι μόνο ένα τουρνουά Masters (γέλια). Τα πάντα μπορούν να συμβούν τις υπόλοιπες πέντε εβδομάδες. Πρέπει απλά να έρθουν στο σωστό timing.

Δεν γίνεται να αρνηθώ ότι πρέπει να έρθουν τα αποτελέσματα, χωρίς αυτά μπορεί να μείνω εκτός ATP Finals. Aυτό που θέλω τώρα είναι να επιστρέψω, διότι δεν έχω αποδώσει και θέλω να επαναφέρω τις επόμενες εβδομάδες αυτές τις υπέροχες στιγμές που είχα στο παρελθόν».

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα δώσει το “παρών” στο προτελευταίο Masters της σεζόν, το οποίο θα γίνει στη Σαγκάη και φιλοδοξεί να προχωρήσει μακριά στη διοργάνωση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version