Πέμπτη, 25 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο δρόμος για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και η τιτανομαχία Τζόκοβιτς – Ναδάλ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο δρόμος για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και η τιτανομαχία Τζόκοβιτς – Ναδάλ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έμαθε αντιπάλους στο μονό των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Ο δρόμος για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Παρίσι μόνο στρωμένος με ροδοπέταλα δεν είναι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κληρώθηκε στο πάνω μέρος του ταμπλό των Ολυμπιακών Αγώνων και ενδέχεται να συναντήσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα προημιτελικά.

Ο πρώτος αντίπαλος του κορυφαίου Έλληνα τενίστα είναι ο Βέλγος Ζιζού, ενώ στον δεύτερο θα παίξει με τον νικητή του ματς Ετσαργκούι-Έβανς.

Στη φάση των «16» λογικά θα βρει τον Αργεντινό Σεμπάστιαν Μπάες, πριν τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος είναι εξαιρετικά πιθανό να παίξει με τον Ράφα Ναδάλ στον δεύτερο γύρο!

Αν ο Στέφανος Τσιτσιπάς καταφέρει να φτάσει στα ημιτελικά, πιθανότατα να βρει τον χρυσό Ολυμπιονίκη του Τόκιο Σάσα Ζβέρεφ ή τον Τέιλορ Φριτζ.

Ο Κάρλος Αλκαράθ βρίσκεται στο κάτω μέρος του ταμπλό και μπορεί να συναντηθεί με τον Έλληνα τενίστα μόνο στον τελικό.

Πιθανοί προημιτελικοί (με βάση το ranking)

Τζόκοβιτς-Τσιτσιπάς

Ζβέρεφ-Φριτζ

Ρουντ-Μεντβέντεφ

Ντε Μινόρ-Αλκαράθ

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις