Πέμπτη, 18 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Όνειρό μου οι Ολυμπιακοί Αγώνες, ιδανικότερο σενάριο να φύγω με ένα μετάλλιο από το Παρίσι»

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Όνειρό μου οι Ολυμπιακοί Αγώνες, ιδανικότερο σενάριο να φύγω με ένα μετάλλιο από το Παρίσι»
Reuters

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 είναι… προ των πυλών (26 Ιουλίου η Τελετή Έναρξης) και ο Στέφανος Τσιτσιπάς δηλώνει πως το ιδανικότερο “σενάριο” είναι να καταφέρει να ανέβει στο βάθρο στο Παρίσι, κερδίζοντας ένα μετάλλιο.

Στη δεύτερη συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα προσπαθήσει να φτάσει στη διάκριση, κερδίζοντας ένα μετάλλιο στο Παρίσι.

Μιλώντας στο Stats Perform, ο Τσιτσιπάς ανέφερε αρχικά: “Η Ελλάδα και οι Ολυμπιακοί Αγώνες σίγουρα ταιριάζουν σαν ψωμί με βούτυρο. Είναι κάτι που ήταν ένα όνειρό μου από τότε που ξεκίνησα να παίζω τένις. Από τότε που πήρα για πρώτη φορά μια ρακέτα του τένις, πάντα ήθελα να είμαι ένας αθλητής που μπορεί να συμμετέχει σε κάτι τέτοιο. Και φυσικά, το να στοχεύεις σε ένα μετάλλιο είναι κάτι εξαιρετικό”.

Το όνειρό μου συνεχίζει να εξελίσσεται, συνεχίζει να υπάρχει και η πορεία μου προς αυτό χτίζεται σιγά σιγά. Για μένα το ιδανικότερο σενάριο είναι να φύγω από τους Αγώνες με ένα μετάλλιο”, πρόσθεσε ο Έλληνας πρωταθλητής που λίγο πριν των έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, συμμετέχει στο Gstaad Open (βρίσκεται στα προημιτελικά του χωμάτινου τουρνουά).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις