Αθλητικά

Στέφανος Τσιτσιπάς – Σεμπάστιαν Κόρντα 2-0: Με άνεση στα προημιτελικά της Βαρκελώνης ο Έλληνας τενίστας

Εμφατική πρόκριση από τον Στέφανο Τσιτσιπά στη Βαρκελώνη

Χωρίς να “απειληθεί” ουσιαστικά σε κανένα σημείο του αγώνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ [7-6(4), 6-4] του Σεμπάστιαν Κόρντα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά της Βαρκελώνης.

Μετά τη νίκη με 2-0 σετ επί Ρέιλι Οπέλκα στον προηγούμενο γύρο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει χωρίς να έχει χάσει σετ στη Βαρκελώνη, αφού “καθάρισε” αρκετά εύκολα και τον Σεμπάστιαν Κόρντα, για να τσεκάρει το “εισιτήριό” του για τα προημιτελικά.

Κόντρα στο Νο24 της παγκόσμιας κατάταξης, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας χρειάστηκε το τάι μπρέικ στο πρώτο σετ για να κάνει το 1-0, αλλά στο δεύτερο σετ ανέβασε την απόδοσή του και βρίσκοντας από νωρίς ένα μπρέικ, δεν δυσκολεύτηκε να “κλείσει” το ματς και να πανηγυρίσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του τουρνουά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο16 στον κόσμο) έκανε έτσι το 3-1 στις “μονομαχίες” με τον Αμερικανό τενίστα και πλέον θα “παλέψει” με τον Αρτούρ Φις για να βρεθεί στα ημιτελικά του τουρνουά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα