Site icon NewsIT

Στέφανος Τσιτσιπάς – Στίβεν Ντίεζ 2-0: Έκανε το χρέος του στο United Cup και έβαλε βάσεις πρόκρισης για την Ελλάδα

03.01.2024 | 10:18
Στέφανος Τσιτσιπάς – Στίβεν Ντίεζ 2-0: Έκανε το χρέος του στο United Cup και έβαλε βάσεις πρόκρισης για την Ελλάδα

epa11052907 Stefanos Tsitsipas of Greece in action against Daniela Seguel and Nicolas Jarry of Chile during their Group B mixed doubles match of the 2024 United Cup at Ken Rosewall Arena in Sydney, Australia, 02 January 2024. EPA/STEVEN MARKHAM AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την πρώτη νίκη που ήθελε η Ελλάδα κόντρα στον Καναδά για την πρόκριση στα προημιτελικά του United Cup, καθώς επιβλήθηκε 2-0 στο παιχνίδι με τον Στίβεν Ντίεζ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του για το 2023 στα μονά και πέτυχε την πρώτη νίκη της Ελλάδας απέναντι στον Καναδά (1-0).

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας νίκησε εύκολα με 2-0 (6-2, 6-3) τον Στίβεν Ντίεζ κι έκανε το 1-0 για την χώρα μας. Ο Τσιτσιπάς έδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έδωσε το προβάδισμα στην Ελλάδα, χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο του αγώνα.

Ο Τσιτσιπάς είχε έξι άσους και 90% επιτυχία σε κερδισμένους πόντους στο πρώτο σερβίς, φτάνοντας στην πολύ σημαντική νίκη.

Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη κόντρα στη Λέιλα Φερνάντες στο πλέον καθοριστικό παιχνίδι. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει την ευκαιρία να σφραγίσει την πρόκριση της Ελλάδας στα προημιτελικά, με νίκη επί της Φερνάντες.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version