Αθλητικά

Στη ΓΑΔΑ ο Παναγιώτης Φασούλας! Κατήγγειλε εκφοβισμό

Ο Παναγιώτης Φασούλας πήγε το πρωί (14/9) στη ΓΑΔΑ και συγκεκριμένα στο τμήμα δίωξης εκβιαστών, αναφέροντας ότι τον τελευταίο καιρό παρακολουθείται, καθώς και ότι εκφοβίζεται.

Ο παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής και υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ ανέφερε ότι τον τελευταίο καιρό έχουν δοθεί στην δημοσιότητα φωτογραφίες που τον δείχνουν μέσα στο αυτοκίνητό του, ενώ φαίνεται και η πινακίδα του αυτοκινήτου του.

Όλα αυτά λίγο καιρό πριν από τις εκλογές της ΕΟΚ, όπου ο Παναγιώτης Φασούλας θα διεκδικήσει την προεδρία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα