Αθλητικά

Στην… αντεπίθεση η Νάπολι! Κατέθεσε έφεση για την ήττα στα “χαρτιά” από Γιουβέντους

Η Γιουβέντους πήρε το παιχνίδι με τη Νάπολι στα “χαρτιά”, ενώ αφαιρέθηκε και ένας βαθμός στους «παρτενοπέι». Η ομάδα του Γκατούζο αντέδρασε και ζητά… δικαίωση, για την αναμέτρηση που δεν έγινε, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα.

Αντιδρά η Νάπολι! Το αρμόδιο τμήμα των “παρτενοπέι” κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή της Serie A, σύμφωνα με την οποία η ομάδα του Γκατούζο έχασε τον αγώνα με τη Γιουβέντους με 3-0, ενώ της αφαιρέθηκε κι ένας βαθμός από το τρέχον πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται ότι η Νάπολι δεν ταξίδεψε για το Τορίνο και για την αναμέτρηση της 4ης Οκτωβρίου με τη “βέκια σινιόρα”, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα.

“Η Νάπολι πάντα σεβόταν τους κανόνες και το νόμο. Περιμένει με αυτοπεποίθηση το αποτέλεσμα της έφεσης, πιστεύοντας ακράδαντα στη Δικαιοσύνη”, αναφέρεται στο ποστάρισμα των Ναπολιτάνων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα