Site icon NewsIT

Στην αντεπίθεση ο Ούγκο Μάγιο του Άρη: «Θα εξαντλήσω όλα τα απαραίτητα μέσα για να υπερασπιστώ την αθωότητά μου»

12.09.2024 | 16:15
Στην αντεπίθεση ο Ούγκο Μάγιο του Άρη: «Θα εξαντλήσω όλα τα απαραίτητα μέσα για να υπερασπιστώ την αθωότητά μου»

SUPERLEAGUE 2024-2025 / ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Η πρώτη αντίδραση του ποδοσφαιριστή του Άρη, Ούγκο Μάγιο, μετά την καταδικαστική απόφαση που υπήρξε στην Ισπανία, για σεξουαλική παρενόχληση.

Το ισπανικό δικαστήριο έκρινε ότι ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Ούγκο Μάγιο είναι ένοχος για σεξουαλική παρενόχληση, σε περιστατικό που είχε συμβεί στις 24 Απριλίου 2019 στο γήπεδο της Εσπανιόλ, όταν -ως αρχηγός της Θέλτα- είχε αγγίξει το στήθος μιας γυναίκας, που ήταν ντυμένη μασκότ της ομάδας.

Η πλευρά του Μάγιο αναμένεται να καταθέσει έφεση κατά της απόφασης για την ποινή αυτή, ενώ ο ίδιος ο παίκτης -που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον Άρη- τονίζει ότι θα εξαντλήσει όλα τα μέσα, για να αναδείξει την αθωότητά του.

Η σχετική ανάρτηση:

Μετά την κοινοποίηση της ποινής του Ποινικού Δικαστηρίου Νο. 19 της Βαρκελώνης, το οποίο με καταδικάζει, θα ήθελα να γνωστοποιήσω πως:

1. Συνεχίζω να αρνούμαι κατηγορηματικά τις κατηγορίες που μου αποδίδονται και να γνωστοποιώ την πλήρη διαφωνία μου με τα επιχειρήματά της.

2. Κατά συνέπεια, και μόλις ολοκληρωθεί η ανάλυση της εν λόγω απόφασης, θα υποβληθεί η κατάλληλη έφεση στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Βαρκελώνης.

3. Δεδομένων των πληροφοριών που έχουν εμφανιστεί, θέλω να τονίσω ότι η εν λόγω φράση αναφέρει ότι η κατάθεση μου ήταν η ίδια και απουσίαζε οποιασδήποτε αντίφαση, στην οποία αναγνώρισα ότι, στο τέλος των χαιρετισμών και γυρίζοντας για να πάω στο κέντρο του γηπέδου, το χέρι μου άγγιξε τη μέση του “παπαγάλου” και αρνούμαι απολύτως ότι είχε συμβεί άγγιγμα στο στήθος του παπαγάλου.

4. Τέλος, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι θα εξαντλήσω όλα τα απαραίτητα μέσα για να υπερασπιστώ την αθωότητά μου για γεγονότα για τα οποία αρνούμαι απολύτως κάθε ευθύνη.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version