Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Στην… αντεπίθεση ο Πογέτ: “Περίμενα τόσο καιρό την ΑΕΚ”

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ουρουγουανός τεχνικός άφησε αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο προέκυψε το “διαζύγιο” του με την ΑΕΚ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης άφησε την Μ. Δευτέρα σαφέστατες αιχμές για τον Γκουστάβο Πογέτ και τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε τις τελευταίες του στιγμές στην ΑΕΚ. Απ’΄την μεριά του, ο Ουρουγουανός τεχνικός -με δηλώσεις του στη “Sun”- εξαπέλυσε βολές εναντίον της Ένωσης για τις συνθήκες του “διαζυγίου”.

«Ποτέ δεν μου έκανε πρόταση η ΑΕΚ, περίμενα τόσο καιρό. Στην Ντόρτμουντ και στην Μπάγερν, όταν ανακοίνωσαν ο Κλοπ και ο Γκουαρντιόλα ότι θα φύγουν στο τέλος της σεζόν δεν έγινε τίποτα. Κάποιες ομάδες μπορούν να το αποδεχθούν, κάποιες άλλες όχι. Είχαμε μπάτζετ 4 εκατ. λίρες, τρεις και τέσσερις φορές μικρότερο από τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό που τερμάτισαν πίσω μας

Ήταν επώδυνο, δεν είχαν ποτέ συγκεκριμένη πρόταση να μείνω. Ήταν δικαίωμά τους να μη μου κάνουν προσφορά. Αλλά κι εμένα είναι δικαίωμά μου να αποφασίσω το μέλλον μου». Όσον αφορά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, είπε: «Θα ήθελα πολύ να επιστρέψω στην Αγγλία ή να πάω στην Ισπανία. Θα δούμε τι θα γίνει στις επόμενες εβδομάδες», τόνισε ο Πογέτ.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε