Site icon NewsIT

Στην Αθήνα ο Ομέρ Γιούρτσεβεν για τον Παναθηναϊκό: «Ήρθα για το back to back στην Εuroleague»

03.09.2024 | 21:56
Στην Αθήνα ο Ομέρ Γιούρτσεβεν για τον Παναθηναϊκό: «Ήρθα για το back to back στην Εuroleague»

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΜΕΡ ΓΙΟΥΡΤΣΕΒΕΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν έφτασε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια θα “πετάξει” για την Σλοβενία.

Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν έφτασε αργά το απόγευμα της Τρίτης (03.09.2024) στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», έτσι ώστε να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να αναχωρήσει άμεσα για Σλοβενία, όπου θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Κάπως έτσι, μετά τον Κώστα Αντετοκούνμπο, που ενσωματώθηκε, ο Εργκίν Αταμάν θα έχει άμεσα στη διάθεσή του ακόμη έναν παίκτη στην προετοιμασία της ομάδας, με το “απουσιολόγιο” του Τούρκου τεχνικού να έχει όλο και λιγότερα ονόματα.

Σε τρεις σεζόν που αγωνίστηκε στο NBA ο 26χρονος ψηλός είχε 5 πόντους και 4,6 ριμπάουντ ανά 11,8 λεπτά, με 113 συμμετοχές και 24 ματς ως μέλος της βασικής πεντάδας. Αποτέλεσε την επιλογή του Τούρκου τεχνικού για τη θέση του back-up σέντερ, πίσω από τον Ματίας Λεσόρ και θα αντικαταστήσει ουσιαστικά τον Όλεκ Μπαλτσερόφσκι.

Ο Όμερ Γιούρτσεβεν έφθασε στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”, φόρεσε μια μπλούζα του Παναθηναϊκού και έκανε τις πρώτες δηλώσεις του για την ένταξη του στους “πράσινους”.

“Είμαι εδώ για το back to back του Παναθηναϊκού στους τίτλους της Euroleague. O Σλούκας είναι πολύ καλύτερος από την περίοδο που έπαιξε στην Φενέρμπαχτσε και φυσικά πιο έμπειρος. Ο Παναθηναϊκός έχει πληθώρα καλών παικτών και προπονητή τον Εργκίν Αταμάν” ανέφερε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version